BEEK meubelen

Voor verschillende toevoegingen aan uw huidige interieur biedt BEEK de uitkomst. De collectie van dit merk bevat meubelstukken als bijzettafels, grotere tafels, kasten en bureaus. Door de diversiteit aan producten kunt u met de producten van BEEK zorgen voor een geheel nieuwe sfeer in uw woon-, slaap- of werkkamer. Bij Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van Beek, die we graag bij u introduceren in onze woonwinkel in Wezep. Laat u inspireren door de mogelijkheden die BEEK u te bieden heeft! Om u hierbij te helpen staan onze medewerkers voor u klaar om u van een passend advies te voorzien. Door een beeld te schetsen van uw huidige interieur en uw persoonlijke wensen, kunnen we samen zoeken naar meubels uit de collectie van BEEK die een aanvulling vormen op uw interieur.

Grote diversiteit bijzettafels

Het merendeel van de collectie van BEEK bestaat uit bijzettafels, die ideaal zijn voor in uw woon- of slaapkamer. Deze bijzettafels lopen zowel qua model, als qua materiaal sterk uiteen! Wilt u bijvoorbeeld een kleine vierkante, glazen bijzettafel voor een paar kopjes of theeglazen? Of geeft u de voorkeur aan een groter model, waar u bijvoorbeeld uw kranten, tijdschriften, enzovoorts, onder kwijt kunt? De collectie van BEEK biedt u wat u zoekt.

Voordelen BEEK

  • Lange levensduur producten
  • Specialist in tafels
  • Specialist in glas
  • Topkwaliteit
  • Alles op maat mogelijk

Specialist in glazen tafels

BEEK is specialist in het maken van glazen meubels, de collectie bestaat voornamelijk uit tafels en bijzettafels die gemaakt zijn van glas. Dit materiaal vormt de kern van de BEEK collectie. Voor het maken van deze glazen tafels wordt specifiek gebruik gemaakt van Floatglas. Een van de kenmerken van dit soort glas is dat het verhard is en over hoogwaardige kwaliteit beschikt. Bij de salontafels van het merk BEEK wordt veelal 19 mm dik glas gebruikt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van keramisch gelakt glas en gelamineerd glas.

Collectie van BEEK in de showroom

Eetkamertafels

Salontafels

Dressoirs

Bijzettafels

Op maat mogelijk

Naast het feit dat BEEK voor een deel op voorraad produceert, is maatwerk ook mogelijk! Dit vanwege het feit dat de producenten vooraf niet weten in welk interieur de producten geplaatst worden. Vrijwel alle modellen uit de BEEK collectie zijn op maat en in diverse verschillende uitvoeringen leverbaar. Veldkamp Wonen informeert u graag over de mogelijkheden van het plaatsen van BEEK meubelen in uw interieur!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek