Gealux-logo

Gealux, de ideale relaxfauteuil

Gealux is bij uitstek een aanbieder van heerlijke relaxfauteuils voor in uw woon-, werk- of bijvoorbeeld slaapkamer. In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van dit gerenommeerde merk. De relaxfauteuils zitten niet alleen ontzettend lekker, ze zijn ook erg fraai en divers vormgegeven! Zo zult u bij Veldkamp Wonen altijd een relaxfauteuil vinden, die aansluit bij de rest van uw interieur. Of u nu zoekt naar een strakke, zwarte uitvoering, of liever een speelser model heeft, wij bieden het u! Een fauteuil van Gealux vormt zo een fijne toevoeging aan uw interieur, waar u heerlijk in kunt ontspannen en jarenlang plezier aan zult beleven. Heeft u vragen over de relaxfauteuils van Gealux? Onze medewerkers kunnen u in onze woonwinkel helpen met het vinden van het juiste model en al uw vragen over de collectie van dit merk beantwoorden.

gealux-sfeer-2
gealux-sfeer-1

Draaien en klappen

De fauteuils van Gealux worden gekenmerkt door de mogelijkheid om de stoel verder uit te klappen, zodat u een steun voor uw benen heeft. Dit maakt het gebruik van de stoelen van Gealux nog aantrekkelijker! Tevens kunt u bij een aantal stoelen ook de rugzijde van de fauteuil laten zakken, zodat u als het ware in de stoel ligt. Sommige uitvoeringen van Gealux bieden de mogelijkheid om de stoel te draaien. Dit is handig als u de televisie aan de ene kant van de kamer heeft staan en de bank bijvoorbeeld aan de andere kant. Door de fauteuil te draaien kunt u met mensen op de bank communiceren en televisie kijken!

Service van Veldkamp Wonen

Bij Veldkamp Wonen vinden we het belangrijk, dat u zeker bent van uw aankoop! Om u hier zo goed mogelijk bij te helpen, bieden we u een gratis interieuradvies aan. Dit kan zowel in onze woonwinkel, als bij u thuis! Vraag er eens naar bij een van onze medewerkers, zodat we samen de juiste relaxfauteuil voor u vinden.

Voordelen Gealux

  • Zeer comfortabel
  • Nederlands fabrikaat
  • Maatwerk oplossingen

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Please leave this field empty.