Kendix

Wilt u nieuwe gordijnen in uw woon-, slaap- of werkkamer? In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van het merk Kendix. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen, waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. Het aanbod aan gordijnstoffen van Kendix is zeer breed, waardoor wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste gordijnstof voor uw huidige inrichting te vinden. Om u op weg te helpen biedt Veldkamp Wonen een gratis interieuradvies aan in onze woonwinkel en bij u aan huis, waarbij we samen met u zoeken naar een passende gordijnstof! Vraag onze medewerkers eens naar de mogelijkheden hierin.

Breed aanbod stoffen

De collectie gordijnstoffen van Kendix is zeer breed! Niet alleen in de vormgeving verschillen de gordijnstoffen sterk van elkaar, ook qua materiaal lopen de stoffen uiteen. Zo biedt Kendix gordijnstoffen van bijvoorbeeld weefstof en drukstof, waarbij sommige varianten zijn voorzien van een brandvertragende laag voor extra veiligheid. Zoekt u naar een rustig model gordijnstof, of krijgt een speelsere stof uw voorkeur? Grote kans, dat u in de collectie van Kendix de stof vindt die u zoekt!

Voordelen Kendix

  • Veel stoffen in collectie
  • Hoogwaardige stoffen
  • Zeer stijlvol
  • Diverse stofsoorten
  • Voor meubel & gordijn

Design van Kendix

Kendix omschrijft haar werk als volgt: ‘’Textiel gemaakt door mensen met visie en een scherp oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden.’’ Om dit te kunnen realiseren wordt de collectie van Kendix ontworpen en ontwikkeld in eigen huis. De ontwerpers van Kendix zijn grotendeels opgeleid op de Design Academie Eindhoven en hebben ieder hun ervaring opgedaan bij ontwerpers, trendanalisten en architecten. De basis voor de ideevorming zijn de actuele ontwikkelingen in de architectuur, cultuur, design en kunst. Al deze actualiteiten worden doorgevoerd en toegepast in de stijlvolle ontwerpen van Kendix. Waar wacht u nog op? Maak kennis met het merk Kendix in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep!

Geschiedenis van Kendix

Al ruim 50 jaar staat het merk Kendix bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen. In 1958 werd Kendix opgericht als dochterbedrijf van de in 1848 opgerichte linnenweverij Van Dijk. Na de oprichting in 1958 ging Kendix al vrij snel internationaal met showrooms in Brussel, Aken en Zurich. In de jaren ‘80 van de vorige eeuw is het bedrijf Kendix nog even onderdeel geweest van de Gamma Holding en sinds 2005 is Kenix onderdeel van het grote Hunter Douglas Europe. Anno nu is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal producent van exclusieve stoffen. In de ruim 50 jaar van haar bestaan heeft Kendix wereldwijd een grote naam opgebouwd.

Gratis levering

Naast het interieuradvies helpen we u tevens met een gratis levering van uw nieuwe gordijnen van Kendix. We kunnen de gordijnen tevens direct voor u bevestigen.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek