AVEK

AVEK is sinds jaar en dag een toonaangevende producent van ruimtebesparende bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems. Al meer dan 85 jaar worden de producten op eigen bodem geproduceerd voor onder meer de klanten van Veldkamp Wonen! In ons assortiment vindt u een groot deel van de collectie van AVEK, wat zich onderscheidt met ambachtelijk vakmanschap vanuit Friesland. Niet voor niets gaan de bedden, matrassen en bedbodems van deze producent jaren mee en worden ze gekenmerkt door een scherpe prijskwaliteitverhouding. Bij de productie van de producten van AVEK wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals thermisch geharde pocketveringen, waarmee de duurzaamheid en het comfort van de bedden en matrassen gewaarborgd blijft. Zo heeft u alles om helemaal tot rust te komen in uw bed!

Over Avek

In 1927 is Avek opgericht en begonnen met het produceren van hoogwaardige bedden en matrassen. Al drie generaties lang is Avek een toonaangevende speler op de markt. Uw nachtrust is de missie van Avek en daarom maakt het uitsluitend gebruik van de beste materialen. Sinds kort is Avek gestart met een samenwerking met topontwerper Hans Daalder. Dit uit zich in een heldere en puur design in de collecties Ljocht en Noflik. Bent u benieuwd wat Avek in uw slaapkamer kan betekenen? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen.

Voordelen AVEK

  • Topkwaliteit materialen
  • Van Nederlandse bodem
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie

Slaapadvies van Veldkamp Wonen

Het vinden van het juiste bed en matras is niet altijd even makkelijk, omdat het per persoon verschilt welk bed het meest geschikt is. Wanneer u bijvoorbeeld veelal op uw rug slaapt, zult u een ander matras nodig hebben dan iemand die veel op zijn of haar zij slaapt. Dit geldt ook voor het bijpassende kussen! Wanneer u niet het juiste matras en kussen vindt, kunnen zeker op latere leeftijd vervelend rug- en nekklachten op gaan spelen. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt. Naast het comfort is ook de vormgeving van een bed belangrijk, omdat deze vanzelfsprekend zo goed mogelijk moet aansluiten bij de rest van het interieur in uw slaapkamer. Wilt u bijvoorbeeld een klassiek model boxspring, of krijgt een moderne variant uw voorkeur? Door de diversiteit aan bedden bij AVEK, is de kans groot dat u een bed vindt die aansluit bij uw wensen.

Om u te helpen bij het vinden van het juiste bed of matras, helpen onze medewerkers u graag met een passend slaapadvies. Kom hiervoor eens langs in onze woonwinkel in Wezep, of laat u bij u thuis adviseren. Het slaapadvies is gratis en geheel vrijblijvend!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek