Handgemaakte producten van Bert Plantagie

Bent u op zoek naar moderne, stijlvolle producten van een gerenommeerd merk? In ons assortiment vindt u de volledige collectie van Bert Plantagie. Dit merk staat bekend om zijn heldere ontwerpen en handgemaakte producten, allen vervaardigd uit eerlijke materialen. Zo vindt u bij Veldkamp Wonen in Wezep onder meer fauteuils, kasten, tafels en banken van Bert Plantagie. Deze meubels zijn niet alleen gebruiksvriendelijk qua indeling en ontwerp, ze dragen tevens bij aan het verbeteren van de uitstraling van uw kamers. Kies voor een fraaie fauteuil om heerlijk in weg te dromen met een glas wijn of voor een trendy kast om uw spullen op een ordelijke wijze in op te kunnen bergen.

De kwaliteit van Bert Plantagie

Het merk Bert Plantagie draagt als geen ander bij aan de cyclus van verantwoord ondernemen en het creëren van werkgelegenheid. Niet alleen produceert Bert Plantagie enkel met eerlijke materialen, ook is vrijwel de volledige productie van haar producten in Europa ondergebracht en in eigen beheer van de onderneming. Het produceren van een fauteuil, een tafel, bank of kast is een ambachtelijk vak, waarbij maatwerk hoog in het vaandel staat. Zo kan Bert Plantagie u een authentieke meubel garanderen, met een pure uitstraling.

Voordelen

  • Handgemaakte producten
  • Eerlijke materialen
  • Dutch Design
  • Optimaal in gebruik

Unieke uitstraling

De meubels van Bert Plantagie kenmerken zich door de hoge mate van kwaliteit en maatwerk. Alle producten zijn handgemaakt en ontworpen door de beste meubelontwerpers van Nederland. In 2013 heeft Bert Plantagie vier moodboards met kleuren geïntroduceerd. Met het op de juiste manier toepassen van kleur definieer je een persoonlijke omgeving en creëer je een uniek interieur.

Collectie van Bert Plantagie in de showroom

Geschiedenis van het merk Bert Plantagie

In 2000 is het oer-Hollands merk Smits omgegooid. Vanaf 2000 ging Smits meubelen verder onder de naam van Bert Plantagie. De nieuwe man aan het roer van de meubelzaak. Direct daarna heeft Bert een nieuw pand in Cuijk gebouwd. In 2001 wordt er gekozen voor een nieuwe aanpak en een nieuwe focus op de consumentenmarkt. Dit alles is in samenwerking met topontwerper Hans Daalder.

De ommekeer met aan het roer Bert zelf, wierp voor het eerst zijn vruchten af in het jaar 2006. Dit is het jaar waarin topmerk Bert Plantagie voor het eerst zijn producten in het buitenland verkocht, Nederland was immers te klein geworden. In de jaren erna is alles in vogelvlucht gegaan, zo zijn er een aantal andere topontwerpers aan het rijtje toegevoegd. Dankzij deze groei heeft Bert Plantagie door kunnen groeien naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Zo heeft het sinds 2011 een verkoopkantoor in Duitsland.

Wie is Bert Plantagie?

Bert Plantagie is een voormalig ondernemer uit de rolluiken- en zonweringsbranche. Sinds 2000 is hij de eigenaar geworden van zijn eigen merk Bert Plantagie, nadat hij Smits Meubelen had overgenomen. Met een team van bekende topdesigners, met onder andere Hans Daalder, Roderick Vos en Stefan Steenkist is hij in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend merk in binnen- en buitenland.

bert plantagie

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek