Handgemaakte banken van Bert Plantagie

Bent u op zoek naar een bank voor het hele gezin? Bij Veldkamp Wonen bent u aan het juiste adres! De banken van Bert Plantagie zijn handgemaakt en verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren maten. De meubels van dit gerenommeerde merk zijn handgemaakt van natuurlijke materialen, daarnaast worden de bankstellen prachtig afgewerkt met stof of leer naar keuze. Kies voor een sfeervolle bank voor het hele gezin! Luxe en comfort om in weg te dromen of heerlijk televisie in te kijken.

Jodie

Bank ”Jodie”

Vanaf: 2.151,00

Ook verkrijgbaar als tweeënhalfzits bank.

In meerdere leder of stof soorten leverbaar. 

Odin

Bank ”Odin”

Vanaf: €1.941,00

Ook verkrijgbaar als tweeënhalfzits bank.

In meerdere leder of stof soorten leverbaar.

Ryke

Bank ”Ryke”

Vanaf: €1.793,00

Ook verkrijgbaar als tweeënhalfzits bank.

In meerdere opstellingen en stoffen leverbaar.

Ontdek alle Bert Plantagie banken in onze showroom

Verschillende soorten banken bij Veldkamp Wonen

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep, vindt u verschillende soorten en maten aan banken. Veldkamp Wonen biedt naast Bert Plantagie ook de merken Pode, Cloak en De Toekomst aan. Daarnaast biedt Veldkamp nog meer merken om uw woonkamer te decoreren, of te voorzien van andere meubels.

Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep!

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het assortiment aan banken wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van een geschikte keuze, staan onze medewerkers graag voor u klaar voor het geven van een interieuradvies. Door middel van inspiratie, vakkennis en tips kunnen wij u helpen tot het maken van de beste keus! Kom gerust eens langs in de showroom in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek