Desso

Voor tapijttegels, een compleet tapijt voor uw woon- of slaapkamer of voor andere vormen van vloerbedekking, bent u bij Desso aan het juiste adres. In het assortiment van Veldkamp Wonen in Wezep vindt u een groot deel uit de collectie van deze gerenommeerde aanbieder. De tapijten van Desso gaan over het algemeen zeer lang mee en kennen een scherpe prijskwaliteitverhouding. Niet voor niets kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor de tapijten van dit merk. Voor kantoorpanden, bankgebouwen en winkels zijn de tapijttegels ideaal te gebruiken, terwijl u in een woning wellicht sneller zal kiezen voor een complete vloerbedekking.

Wilt u meer weten over de collectie van Desso, of bent u benieuwd welk type tapijt het beste aansluit bij uw huidige interieur en inrichting? Kom eens langs in onze woonwinkel en laat u inspireren door de mogelijkheden, die Desso u te bieden heeft. Tevens kunt u hier direct bij onze medewerkers terecht met al uw vragen over de inrichting van uw woning. Onze medewerkers kunnen u met een gratis en vrijblijvend interieuradvies een indicatie geven van de mogelijkheden die er zijn met de vloerbekleding van Desso.

Creëer een sfeer met Desso

Een vloerbedekking heeft een behoorlijke invloed op de sfeer die in uw woning hangt, niet voor niets kiezen mensen steeds vaker voor een warme kleur vloerbedekking in plaats van het hout van laminaat of parket. Daarbij is er zeker in een slaapkamer natuurlijk niets lekkerder, dan opstaan op uw zachte tapijt! In het assortiment van Desso vindt u verschillende soorten vloerbedekking qua materiaal, evenals verschillende uitvoeringen qua vormgeving.

Voordelen Desso

  • Vele mogelijkheden
  • Topkwaliteit materialen
  • Internationaal merk
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Voor kantoor en thuis

Service van Desso

Of u nu op zoek bent naar een simpel model vloerbedekking, of juist een tapijt wilt met een bepaald motief. In de collectie met tapijten van Desso zult u in veel gevallen vinden wat u zoekt! Wij helpen u hier graag bij.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek