Harvink

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede bank of fauteuil? Een tikje eigenzinnig en elegant? Dan vindt u in de collectie van Harvink wellicht wat u zoekt! In de showroom in Wezep vindt u banken, fauteuils, stoelen en tafels van het merk Harvink. Bent u benieuwd of de meubels passen in uw interieur? Bezoek dan de showroom of vraag een gratis interieuradvies aan! De medewerkers van Veldkamp Wonen zijn specialisten in hun vakgebied en geven u graag een advies!

Elegant en een tikje eigenzinnig

Hoewel Harvink een brede collectie designmeubelen aanbiedt, richt het bedrijf zich voornamelijk op het ontwerpen en produceren van banken. Deze modellen hebben het gezamenlijke kenmerk, dat ze zowel eigenzinnig als elegant zijn! Houdt u van kleuren? Kleuren spelen een grote rol in de ontwerpen van Harvink, de modellen banken zijn te bewonderen in veel verschillende kleuren.

Met een Harvink in huis zit je voortreffelijk goed! De constructie is herkenbaar en het heeft afritsbare bekleding en het is tikkeltje eigenzinnig. Daar staat Harvink voor. Bekijk de collectie van Harvink in de showroom!

Voordelen Harvink

  • Elegant en een tikje eigenzinnig
  • Met de hand gemaakt
  • Strak en modern
  • Meubels van Hollandse bodem

Een greep uit de collectie van Harvink

Handgemaakte meubelen sinds 1947

Het merk Harvink is opgericht in 1947 en actief op Hollandse bodem. Sinds de oprichting in 1947 heeft Harvink het doel een meubelstuk te creëren dat zich concentreert op ontspanning en je moeiteloos laat verwonderen. De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair, dit uit zich in een eigenzinnig elegant meubelstuk, wat met de hand gemaakt is.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek