Interstar

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteitskasten van Hollandse bodem, dan vindt u in de collectie van Interstar wellicht wat u zoekt! Veldkamp Wonen is de expert op het gebied van de kasten van dit merk. Niet alleen hebben onze medewerkers een zeer goed beeld van de mogelijkheden die Interstar u te bieden heeft, ook vindt u in onze woonwinkel in Wezep het merendeel van de collectie van dit merk om de kasten zelf te bekijken. Het aanbod aan kasten van Interstar loopt uiteen van televisiemeubels, tot dressoirs en boekenwanden. Bent u nieuwsgierig naar wat de toevoeging van een Interstar kwaliteitskast voor uw interieur kan betekenen? Onze medewerkers geven u graag een passend interieuradvies in onze winkel, of bij u aan huis!

Kwaliteit van Hollandse bodem

Interstar is een gerenommeerd aanbieder van kwaliteitskasten, wat zich inmiddels al meer dan vijfenzeventig jaar op de markt voor kasten bevindt. De kasten van Interstar kenmerken zich door een lange levensduur en een moderne, strakke uitvoering. Of u nu zoekt naar een glanzende, gekleurde wandkast, of bijvoorbeeld een matzwart dressoir, in de collectie van Interstar zult u in veel gevallen vinden wat u zoekt. Als expert op het gebied van de kasten van dit merk, helpen wij u graag bij deze zoektocht!

Brede service

Naast het gratis interieuradvies wat onze medewerkers u kunnen geven, biedt Veldkamp Wonen een veel bredere service. Zo zullen we bij de aanschaf van een kast uit de collectie van Interstar altijd zorgen voor de levering van de kast bij u aan huis, volledig gratis! Ook is het bij Veldkamp Wonen mogelijk om de kast direct voor u te laten plaatsen, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Voordelen Interstar

  • Strak en modern
  • Topkwaliteit materialen
  • Van Nederlandse bodem
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie

Collectie van Interstar in de showroom

Ontwerpers van INTERSTAR

Naast het feit dat de 3e generatie familie Slotboom actief is in de organisatie, beschikt INTERSTAR ook over enkele professionele ontwerpers. Hans Daalder ontwerpt samen met INTERSTAR kastmeubelen die over een optimale opbergfunctie beschikken. Daarnaast ontwerpt Bert Siegers meubelen voor INTERSTAR.

Geschiedenis van het familiebedrijf INTERSTAR

In 1942 besloot de molenaar Antoon Slotboom om voor zichzelf te beginnen als meubelmaker. De gedreven meubelmaker uit Bodegraven begon met het maken van orgelbankjes, waarna met succes begonnen werd met het produceren van kasten. Na vele succesvolle jaren, met als hoogtepunt de jaren ’60, werd de naam vervangen naar wat het nu is, INTERSTAR In de jaren 90 draaiden de zaken opnieuw goed en er werd uitgeweken naar een nieuw bedrijfspand in Assen. Inmiddels worden er onder het INTERSTAR in 6 fabrieken door circa 100 mensen hoogwaardige meubelen vervaardigd. Naast de 6 fabrieken beschikt INTERSTAR sinds 2007 over een belevingscentrum, waar het verleden, het heden en de toekomst onder een dak kan worden bewonderd.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek