Jess Design

In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van Jess design. Dit merkt komt van eigen Hollandse bodem en biedt een breed aanbod aan fraaie fauteuils en banken aan. Naast het feit dat de producten van dit merk er mooi uitzien, kenmerken de fauteuils en banken van Jess design zich tevens door een groot zitcomfort. Heerlijk, als u na een dag hard werken even onderuit wilt zitten of bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film wilt kunnen relaxen! Door het brede aanbod aan fauteuils en banken, zult in veel gevallen vinden wat u zoekt in de collectie van Jess design. Laat u inspireren en kom eens langs in onze woonwinkel!

Wilt u hulp bij het vinden van een zitmeubel uit de collectie van Jess design, die aansluit bij uw huidige interieur? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat de toevoeging van een fauteuils of bank voor uw interieur kan betekenen? Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u van een passend interieuradvies te voorzien. Vraag er eens naar in onze winkel.

Kwaliteit en comfort gecombineerd

De fauteuils en banken van Jess design combineren kwaliteit en comfort met elkaar. De stoelen en banken zitten niet alleen ontzettend lekker, u beleeft er tevens veel plezier aan doordat ze jarenlang meegaan. De collectie van Jess design loopt uiteen van modern vormgegeven barstoelen met lederen bekleding tot eetkamerstoelen en fauteuils met wieltjes.

Voordelen Jess

  • Fraai vormgegeven lederen
  • Lange levensduur
  • Groot zitcomfort
  • Van Hollandse bodem
  • Lange garantie

Collectie van Jess Design in de showroom

Fauteuils

Eetkamerstoelen

Banken

Barkrukken

Al 20 jaar puur, verleidelijk en verschillend

Al 20 jaar is Jess een toonaangevende speler in de markt. Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure. Oftewel Jess is een puur en verleidelijk merk. Jess is ‘’different’’ dankzij de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen van de meubels. ‘’Pure,’’ Jess is mooi van nature. Zo eerlijk als de grootste inspiratiebron van Jess, namelijk de natuur. Tot in de kleinste details van de meubels ontdek je de karaktertrekken van de natuur. Wil je het gevoel van een Jess designmeubel zelf ervaren? Bekijk de gehele collectie van Jess in de showroom van Veldkamp Wonen.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek