Kobe, stoffenspecialist

Kobe is specialist in het aanbieden van meubel- en gordijnstoffen in tal van verschillende uitvoeringen. In het assortiment van Veldkamp Wonen, de woonwinkel in de regio Zwolle, vindt u een groot deel van de collectie van deze producent. Kenmerkend voor de stoffen van Kobe is de lange levensduur en excentrieke vormgeving. Geen standaardstoffen, maar stoffen die iets unieks aan uw huidige interieur kunnen toevoegen! Bent u zelf op zoek naar nieuwe gordijnen, meubelstoffen of wandbekleding? Laat u dan eens inspireren door de collectie van Kobe in onze woonwinkel of online!

Tevens staan onze medewerkers voor u klaar om u van een passend interieuradvies te voorzien. Dit kan in onze winkel, maar ook bij u aan huis! Hierbij houden we niet alleen rekening met uw persoonlijke wensen, we kijken ook naar uw huidige interieur, zodat het gordijn iets toe gaat voegen aan de sfeer in uw woon- of bijvoorbeeld slaapkamer. Wanneer we samen met u de juiste stoffen gevonden hebben, kunnen we deze gratis bij u thuis afleveren en kunnen we u tevens hulp bieden bij het bevestigen van uw nieuwe stoffen.

Stoffen voor uw meubels, wanden en gordijnen

Het aanbod aan stoffen van Kobe is zeer breed! Zo vindt u in de collectie van Kobe naast gordijnen ook wandstoffen, tal van meubelstoffen en vitrages. Het merendeel van de stoffen van Kobe wordt gekenmerkt door een eigenzinnige vormgeving. Zo biedt Kobe zeer uiteenlopende patronen en kleuren stoffen aan.

Wilt u uw huidige interieur voorzien van nieuwe stoffen? In onze werkplaats kunnen we u maatwerk leveren, zodat uw huidige meubelstukken weer als nieuw lijken met de meubelstoffen van Kobe. Om meer informatie over het stofferen van uw huidige meubels te krijgen, vragen we u een van onze medewerkers aan te schieten in onze woonwinkel of ons direct online te benaderen per mail.

Voordelen Kobe

  • Specialist in stoffen
  • Lange levensduur
  • Excentrieke vormgeving
  • Uiteenlopende patronen

Geschiedenis van het merk Kobe

Kobe is al ruim 40 jaar, sinds 1976 een van de meest succesvolle fabrikanten op het gebied van interieur- en decoratiestoffen. Met haar ruim 150 medewerkers in het hoofdkantoor in Valkenswaard is het een van de meest toonaangevende spelers geworden, gericht op het hogere segment in de markt. Kobe dankt haar reputatie aan de creatieve passie waarmee zij eigenzinnige en stijlvolle interieur mode ontwerpen. Naast het feit dat Kobe niet alleen actief is in Nederland, is Kobe ook wereldwijd een begrip geworden, naast het hoofdkantoor in Valkenswaard, beschikt Kobe ook over enkele vestigingen in Turkije, België, Frankrijk en Duitsland.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek