Luxaflex, zeer stijlvol

Luxaflex is niet alleen een zinvolle toevoeging aan de kamers van uw woning, het houdt de zon immers tegen en kan uw kamers verduisteren. Het kan ook een stijlvolle toevoeging zijn! In de woonwinkel van Veldkamp Wonen vindt u een breed assortiment aan raamdecoraties en binnenzonweringen van dit gerenommeerde merk. Zo vindt u altijd een product, die aansluit bij de rest van uw interieur. Heeft u advies nodig om tot de juiste keuze te komen? Geen probleem! Onze medewerkers staan voor u klaar om u van een passend en gratis interieuradvies te voorzien. Kom eens langs in onze woonwinkel en laat u inspireren door onze raamdecoraties en binnenzonweringen van Luxaflex!

Raamdecoraties en binnenzonweringen van Luxaflex

Het assortiment van Luxaflex-producten in onze woonwinkel loopt sterk uiteen. Zo bieden we u bij Veldkamp Wonen horren, rolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën voor uw ramen, roman shades, facette shades en nog veel meer! Al deze producten zijn vervaardigd uit een combinatie van hoogwaardige kwaliteitsproducten van Luxaflex. Dit geeft u de garantie dat u jaren kunt blijven genieten van uw nieuwe raamdecoraties of binnenzonweringen in huis.

Voordelen Luxaflex

  • Voor ieder interieur
  • Gerenommeerde merk
  • Zeer breed assortiment
  • Hoogwaardige kwaliteit

Geschiedenis van Luxaflex

Luxaflex is net als Artelux onderdeel van het bedrijf Hunter Douglas, wat in 1946 opgericht werd. Dit bedrijf ontwierp rond de eind jaren ’40 van de vorige eeuw een nieuw product voor op de raambekledingsmarkt. De horizontale aluminium jaloezie zou voor eens en voor altijd de markt voor raambekleding veranderen. De horizontale aluminium jaloezie werd in 1951 geïntroduceerd als Luxaflex. Tot op de dag van vandaag is Luxaflex marktleider op het gebied van raambekleding, dit dankzij innovatieve nieuwe productlijnen. Luxaflex staat nu bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding. De collectie is uitgebreid met binnen- en buitenzonwering en horren van uitstekende kwaliteit.

Collectie van Luxaflex in de showroom

Maatschappelijk verantwoord bij Luxaflex

Luxaflex staat voorop op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij hebben zichzelf tot doel gesteld om steeds meer duurzame producten te produceren om bij te dragen aan een beter klimaat en een duurzamere kwaliteit van het Luxaflex product, dit word ook wel ‘’Keen on Green’’ genoemd. Naast het feit dat het merk bijdraagt aan een beter klimaat, zijn zij ook actief op het gebied van goede doelen. In het afgelopen jaar werden de goede doelen ‘’CliniClowns’’ en ‘’Cordaid Memisa’’ volop gesteund.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek