M-Line, ‘Sleep well, move better’

Een goede nachtrust is van groot belang, u heeft immers voldoende energie nodig overdag voor uw werk, school of sport. Daarbij wilt u rugklachten en andere pijntjes in uw lichaam voorkomen, als gevolg van bijvoorbeeld een verkeerde slaaphouding. Een goed matras en kussen spelen hier een belangrijke rol in! In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van M-Line. M-Line is een gerenommeerd merk in het aanbieden van matrassen, kussens, boxsprings en andere gerelateerde producten. Naast een fraaie vormgeving, kenmerken de producten van M-Line zich door een lange levensduur! Zo heeft u jarenlang plezier van uw boxspring, matras of kussens van deze producent.

Bedden en bedbodems

Naast kussens en matrassen, is M-Line een vertrouwd aanbieder van bedbodems en boxsprings. Zo vindt u bij Veldkamp Wonen alles voor een rustige nacht! De boxsprings van M-Line lopen zowel qua vorm, als qua kleur sterk uiteen. Wanneer u niet van plan bent de rest van het interieur in uw slaapkamer aan te passen, kunt u zo altijd een boxspring vinden die aansluit bij uw huidige kleuren en stijl.

Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep en laat u inspireren door de producten van M-Line en het advies wat onze medewerkers u kunnen geven!

Voordelen M-Line

  • Gerenommeerd merk
  • Fraaie vormgeving
  • Lange levensduur
  • Hoge kwaliteit

Collectie van M-Line in de showroom

Bedbodems

Boxsprings

Matrassen

Kussens

Traagschuim Matrassen

U vraagt zich misschien af, wat maakt M Line nu een slaap specialist? M Line is de specialist op het gebied van traagschuim matrassen! Dit zijn matrassen die zijn gevuld met elastisch schuim, wat zorgt voor voortreffelijke drukverdeling en uitstekende ondersteuning. De traagschuim matrassen liggen niet alleen comfortabel, maar zorgen ook voor minder rug- en nekklachten. Deze matrassen zijn ideaal voor personen met gebrek aan slaap, reumatiek, stijfheid en mensen die van lekker slapen houden.

Sleep Well, Move Better

‘’Sleep well, move better.’’ Dat is de slogan van M Line. Dit vanuit de overtuiging dat slapen alle prestaties van een mens kan verbeteren. Wie beter slaapt, kan fysiek en mentaal beter bewegen. Dit is een erg belangrijke factor voor succes in de huidige 24-uurs economie! M Line werkt samen met enkele topsporters, zoals Eva de Goede en Marlou van Rhijn, die hebben bewezen met behulp van M Line beter te kunnen presteren. Om de kwaliteit en duurzaamheid te verbeteren en te waarborgen worden de producten van M Line veelvuldig getest door verschillende onafhankelijke instituten.

Geschiedenis M Line

M Line werd opgericht in 2001 als opvolger van de DBC (Dutch Bedding Company) dit was een importeur van traagschuim matrassen in Nederland. M Line staat voor Motion Line. In de tijd van DBC werden alleen traagschuim matrassen verkocht, waar nu matrassen, bedbodems en kussens aan consumenten worden verkocht.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek