Moduss

Bent u toe aan een nieuwe relaxfauteuil of bank voor uw woon-, slaap- of werkkamer? Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep en laat u inspireren door de uitgebreide collectie van het merk Moduss. Veldkamp Wonen is met trots een expert in het aanbieden van de zitmeubelen uit de collectie van dit merk. Onze medewerkers hebben een grote kennis over de producten die Moduss aanbiedt en kunnen u veel vertellen over de voor- en nadelen van fauteuils en banken van dit merk ten opzichte van andere merken. Kenmerkend voor de banken en fauteuils van Moduss is de lange levensduur ervan en de eigenzinnige vormgeving! Niet voor niets dragen de zitmeubelen van Moduss de naam van een bekende schilder uit de vorige eeuwen.

Moderne en lichte zitmeubelen

De collectie fauteuils en banken van Moduss kent voornamelijk licht en modern vormgegeven zitmeubelen. Afhankelijk van uw wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grote hoekbank waar u met het hele gezin van kunt genieten, of bijvoorbeeld twee kleinere relaxfauteuils om heerlijk in bij te komen na een dag hard werken. Het fraaie aan de zitmeubelen van Moduss, is dat ze eenvoudig hoger of lager gemaakt kunnen worden. Zo heeft u een groot zitcomfort, wat perfect aansluit bij de vorm van uw lichaam en uw zithouding. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over in onze winkel of per mail!

Voordelen Moduss

  • Nederlands fabrikaat
  • Ambachtelijk geproduceerd
  • Afneembare bekleding
  • Klassiek & modern
  • 10 jaar garantie

Collectie van Moduss in de showroom

Banken

Fauteuils

Hockers

Wederom een samenwerking tussen Havee en Hans Daalder

Naast het feit dat de collectie ‘Cloak’ al een samenwerking tussen Havee en Hans Daalder betrof, is ‘Moduss’ wederom een succesvolle samenwerking tussen beide. De samenwerking heeft een stijlvolle, eigenzinnige en nonchalante collectie opgeleverd. Ontwerper Hans Daalder heeft voordat hij werkzaam was voor Havee verschillende meubelcollecties ontworpen voor grote Europese merken. De van de Design Academy afkomstige ontwerper heeft samen met zijn ontwerpteam de Nederlandse en Duitse markt verrast met verschillende topcollecties banken, kasten, tafels, bedden en woonaccessoires.

Over Havee

Havee Meubelen BV is gevestigd in het hart van de Nederlandse meubelindustrie, Culemborg, waar zij het oude ambacht al meer dan een halve eeuw uitvoeren. Sinds een jaar of 10 is er een nieuw bestuur wat heeft gekozen om drie collecties onder een naam te voeren, namelijk Moduss, Cloak en Lookline. Deze collecties hebben alle een eigen stijl en zorgen voor een comfortabel woongenot.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek