Neostyle

Bent u op zoek naar een trendy meubel voor in uw interieur? Of bent u om een andere reden op zoek naar een zitmeubel van hoge kwaliteit? Al sinds 1992 staat het merk Neostyle garant voor hoogwaardige kwaliteit en topbanken. Deze Belgische producent produceert zitmeubelen die in heel veel interieurs kunnen staan. De zitmeubelen zijn voornamelijk gemaakt van leer en met de hand zorgvuldig bewerkt. Naast het feit dat Neostyle excellente banken in haar collecties heeft, heeft het ook een aantal trendy relaxfauteuils in zijn assortiment.

Wilt u weten wat de collecties van Neostyle kunnen doen in uw interieur? Bezoek dan de showroom van Veldkamp Wonen of vraag naar een gratis interieuradvies bij een van onze medewerkers.

Relaxfauteuils van Neostyle

De relaxfauteuils zijn tijdloos met een trendy design en afgewerkt met leer. U kunt kiezen tussen fauteuils die rechtop staan, maar ook tussen fauteuils die verstelbaar zijn. Of u nu graag rechtop zit, plat ligt of volledig wilt concentreren op uw boek, bij Neostyle kan u voor elke soort fauteuil terecht. Wilt u meer weten over het merk Neostyle? Vraag dan naar een van onze medewerkers in de showroom!

Voordelen Neostyle

  • Tijdloos merk
  • Designvol
  • Trendy
  • Hoge kwaliteit

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek