Nouwens-Bogaers tapijten

Bent u op zoek naar een tapijt van hoge kwaliteit? Of bent u om een andere reden op zoek naar een vloerbedekking? Dan bent u bij het merk Nouwens-Bogaers aan het juiste adres! In de collecties van Nouwens-Bogaers vindt u tal van kleurrijke modellen tapijten die aan uw wensen kunnen voldoen! Nouwens-Bogaers is een merk wat u hoogwaardige kwaliteit biedt en een sfeervolle omgeving in uw woning wilt creëren. Kom eens langs in de showroom van Veldkamp Wonen en laat u inspireren door de fantastische tapijten van dit merk.

Bent u benieuwd wat de tapijten van Nouwens-Bogaers in het interieur van uw woning of kantoor kan betekenen? Bij Veldkamp Wonen kunt u een gratis interieuradvies aanvragen! Onze medewerkers staan voor u klaar om te zoeken naar meubels die passen in uw interieur.

Voordelen van tapijt in uw woning

U vraagt zich misschien af wat het voordeel is van een tapijt in uw woning? Of u twijfelt tussen de keuze van laminaat en tapijt? Wist u dat het toevoegen van tapijt aan interieur verschillende voordelen met zich meebrengt? Zo zorgt tapijt voor een schonere lucht in uw woning en heeft een gunstig effect op allergieën en astma. Wat betreft de veiligheid, bent u met een tapijt zeer veilig, het stroeve tapijt zorgt ervoor dat u niet kunt uitglijden.

Voordelen Nouwens-Bogaers

  • Hoge kwaliteit
  • Grote variatie
  • Sfeervolle collecties
  • Natuurlijk wol

Specialist sinds 1945

Nouwens-Bogaers is sinds 1945 specialist in het produceren van polyamide- en wollen tapijten. Vanwege de schaarste van stoffen na de tweede oorlog, was de oprichting van dit bedrijf een behoorlijk risico. Maar Nouwens-Bogaers heeft in de loop der jaren, dankzij kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren, een succesvolle naam op weten te bouwen. Tegenwoordig is het bedrijf in handen door de derde generatie die voor dezelfde traditionele waarden van kwaliteit en betrouwbaarheid staat. Dit wordt vertaald in de huidige vormgeving van de sfeervolle tapijten.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek