Pode collectie

Is uw huidige interieur toe aan een nieuwe bank, fauteuil of salontafel, of zoekt u om een andere reden naar een van deze producten? In de collectie van Pode vindt u tal van kleurrijke designmeubelen, die aan uw wensen kunnen voldoen! Kom eens langs in onze woonwinkel en laat u inspireren door de collectie van Pode in ons assortiment. Pode is een merk wat van Hollandse bodem afkomstig is en producten levert met een lange levensduur, zodat u jarenlang kunt geniet van uw nieuwe bank of fauteuil. Door de combinatie van een productie van zowel banken, fauteuils en poefs, als ook salontafels, maakt Pode het mogelijk om uw woonkamer in een keer een nieuwe sfeer te geven.

Benieuwd wat de toevoeging van een zitmeubel van Pode voor de sfeer in uw woon-, slaap- of werkkamer kan betekenen? Onze medewerkers staan voor u klaar om u een gratis interieuradvies te geven. Hierbij zoeken we samen met u naar meubels die de sfeer in uw woning op een positieve wijze kunnen beïnvloeden.

Strak met speelse elementen

Hoewel Pode een brede collectie van designmeubelen aanbiedt, richt het bedrijf zich voornamelijk op de banken en fauteuils. Deze lopen zowel qua model, als ook qua kleuren sterk uiteen! Kiest u bijvoorbeeld voor een nuchtere, Hollandse bank zonder veel fratsen? Of krijgt een bank met meerdere kleuren uw voorkeur?

De salontafels uit de collectie van Pode sluiten naadloos aan bij de vormgeving van sommige banken en fauteuils. Een dergelijke tafel kan dus een fraaie toevoeging aan uw interieur vormen, als u kiest voor een nieuwe bank met kussen of fauteuil van Pode.

Voordelen Pode

  • Strak en modern
  • Comfortable
  • Dutch Design
  • Elegante oplossingen

Collectie van Pode in de showroom

Duurzaam ontworpen door de beste ontwerpers

De tafels, zitmeubels en kussens bij PODE zijn ontworpen door enkele bekende namen uit het binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan Frans Schrofer, die voor PODE de banken Sync en Script heeft ontwerpen. Techniek en innovatie liggen vaak aan de basis van zijn design, ook probeert hij ‘’tools for living’’ te creëren, hij zoekt naar onverwachte vormen en designs. Vanwege zijn fortuinlijk werk mocht hij al vele prijzen en design awards in ontvangst nemen. Andere bekende ontwerpers die voor PODE hebben gewerkt zijn Cuno Frommherz, Jet Dircks en Norbert Beck.

Duurzaamheid en zekerheid

Om u te garanderen van de beste kwaliteit en service wordt er bij PODE uitsluitend gewerkt met duurzame materialen en stoffen. Het hout waar mee gewerkt wordt bijvoorbeeld, wordt duurzaam geproduceerd en verwerkt in de fabrieken van PODE. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van lakken en lijmen op waterbasis. Bij PODE ontvangt u zeven jaar garantie, de eerste 2 jaar profiteert u van een volledige garantie en de resterende vijf jaar geldt een afschrijvingsregeling, waarin u nog uitgebreid kunt profiteren van de service van PODE.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek