• Gratis Interieur advies
  • Echte service ook na het leveren
  • De meest complete collecties
  • Betrokken in uw woonplannen

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten (op afspraak open)
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag Gesloten (op afspraak open)
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Buiten openingstijden ook op afspraak mogelijk! Tijdens openingstijden kunt u zich vrijblijvend oriënteren. Voor deskundig advies adviseren wij u een afspraak in te plannen!

Let op: Aanstaande woensdag zijn wij gesloten!

cloak-merkbanner

Cloak Collectie

jess-merkbanner

Jess Design Collectie

luxaflex-merkbanner

Luxaflex Collectie

Boxspring Ninety, de beste boxspring nú met € 510,- voordeel

Woonwinkel Veldkamp al meer dan 70 jaar een begrip

Veldkamp is gevestigd in Wezep, bij Zwolle. In onze showroom van ruim 4000m2 kunt u zich laten inspireren en laten adviseren om uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in te richten. U heeft daarbij de keuze uit verschillende stijlen: modern, klassiek, trendy of eigentijds.

Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep, waar u maar liefst 4000 vierkante meter aan woonartikelen aantreft. Zo heeft u de mogelijkheid om de verschillen tussen producten te bekijken en kunt u de fauteuils of banken uitproberen. Daarnaast lopen er in onze woonwinkel vakkundige medewerkers rond, die u van een passend interieuradvies kunnen voorzien en al uw vragen over merken en producten kunnen beantwoorden. Wij bieden topmerken zoals Bert Plantagie, Pode, Interstar, Jess Design,  Perletta, Cloak en meer merken.

Naast de mogelijkheid om advies in onze woonwinkel te krijgen, kunt u ons ook per mail of telefonisch bereiken. Op onze website vindt u een vragenformulier, waar u al uw vragen over ons assortiment kunt stellen aan onze vakkundige medewerkers. Tevens is het mogelijk om een advies aan huis te krijgen, waarbij het eerste uur geheel gratis en vrijblijvend is! Interesse? Maak eens een afspraak, zodat we u een goed beeld van de mogelijkheden kunnen geven.

Afspraak in de showroom