Logo van woonmerk 3B

3b, voor ieder wat wils

Bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil voor in uw woon- of bijvoorbeeld slaapkamer? In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van het merk 3b, wat zich kenmerkt door passie en vakmanschap. 3b biedt zowel fauteuils, als banken in verschillende uitvoeringen en kleuren. Of u nu een rustgevende, relaxte fauteuil zoekt, of juist een drukkere uitvoering, de collectie van 3b biedt wat u zoekt! Het fijne aan de collectie van 3b is de diversiteit aan uitvoeringen. Naast het verschil in de vormgeving van de banken en fauteuils, zit er bijvoorbeeld ook een groot verschil in de zithouding die u aanneemt bij deze producten. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de meubels van 3b, vraag er eens naar in onze woonwinkel in Wezep!

Bank en Poef van woonmerk 3B
Twee persoonsbank woonmerk 3B

Duurzame, comfortabele meubelen

3b is bij uitstek een gerenommeerde aanbieder van zitmeubelen voor de verschillende kamers van uw woning. Al 48 jaar ontwerpt en produceert het merk kwalitatieve, duurzame en comfortabele zitmeubelen, waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. De collectie zitmeubelen van 3b bevat zowel stoffen fauteuils en banken, als ook leren varianten. Zo zult bijna zeker een bank of relaxstoel vinden, die aansluit bij de rest van uw interieur.

Wanneer u interesse heeft in een zitmeubel van 3b, biedt Veldkamp Wonen u een uitgebreide service aan. Zo kunnen we u advies geven over de meubels die wellicht het beste bij uw interieur passen, met ons gratis interieuradvies. Ook staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar in onze woonwinkel, om u te voorzien van een passend advies over de verschillen met bijvoorbeeld andere aanbieders van banken en fauteuils.

Mocht u een bank of fauteuil van 3b willen aanschaffen, dan zorgt Veldkamp Wonen ervoor, dat deze netjes bij u thuis wordt afgeleverd! Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar.

Voordelen 3b

  • Rustgevend en relaxt
  • Grote diversiteit
  • Jarenlange ervaring
  • Veel materialen

Collectie van 3b in de showroom

Bank van woonmerk 3B

Banken

Zwarte Fauteuil woonmerk 3B

Fauteuils

Kies verantwoord bij 3b

Bij 3b staan milieu en arbeidsomstandigheden van de medewerkers voorop. Dit betreft onder andere het retourneren van schuimafval voor hergebruik en het werken met een speciale stoffeerkolom, waardoor de lichamelijke belasting minimaal blijft. Om al deze activiteiten tot een succes te brengen en een zo goed mogelijk product op te leveren evalueert 3b elk jaar hoe deze processen geoptimaliseerd kunnen worden. Wilt u meer weten over de producten van het merk 3b, neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep.

Geschiedenis van 3b

Al ruim 49 jaar ontwerpt en produceert 3b zitmeubelen. In 1966 is Piet Mulders begonnen met een meubelmakerij wat voornamelijk zitmeubels produceert. Dit noemde hij ‘3B Zitmeubelindustrie BV.’ Na een aantal goede jaren werd er verkast van een oude schuur naar een pand in Beneden-Leeuwen, hiermee kon de productielijn uitgebreid worden met houten meubelen en onderdelen. Na een aantal jaren van groei werd er in de jaren ’90 gekozen om tafels, stoelen, rompen en later ook complete kastenprogramma’s te gaan produceren. Eind jaren ’90 werd er een nieuwe fabriekshal in gebruik genomen en werden alle activiteiten ondergebracht in de ‘3b Meubel bv.’

Oude foto van woonmerk 3B in oude woonwinkel

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek