Logo van woonmerk Gealux

Gealux, de ideale relaxfauteuil

Gealux is bij uitstek een aanbieder van heerlijke relaxfauteuils voor in uw woon-, werk- of bijvoorbeeld slaapkamer. In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van dit gerenommeerde merk. De relaxfauteuils zitten niet alleen ontzettend lekker, ze zijn ook erg fraai en divers vormgegeven! Zo zult u bij Veldkamp Wonen altijd een relaxfauteuil vinden, die aansluit bij de rest van uw interieur. Of u nu zoekt naar een strakke, zwarte uitvoering, of liever een speelser model heeft, wij bieden het u! Een fauteuil van Gealux vormt zo een fijne toevoeging aan uw interieur, waar u heerlijk in kunt ontspannen en jarenlang plezier aan zult beleven. Heeft u vragen over de relaxfauteuils van Gealux? Onze medewerkers kunnen u in onze woonwinkel helpen met het vinden van het juiste model en al uw vragen over de collectie van dit merk beantwoorden.

Ligstoel van woonmerk Gealux
Feautuil van woonmerk Gealux

Draaien en klappen

De fauteuils van Gealux worden gekenmerkt door de mogelijkheid om de stoel verder uit te klappen, zodat u een steun voor uw benen heeft. Dit maakt het gebruik van de stoelen van Gealux nog aantrekkelijker! Tevens kunt u bij een aantal stoelen ook de rugzijde van de fauteuil laten zakken, zodat u als het ware in de stoel ligt. Sommige uitvoeringen van Gealux bieden de mogelijkheid om de stoel te draaien. Dit is handig als u de televisie aan de ene kant van de kamer heeft staan en de bank bijvoorbeeld aan de andere kant. Door de fauteuil te draaien kunt u met mensen op de bank communiceren en televisie kijken!

Service van Veldkamp Wonen

Bij Veldkamp Wonen vinden we het belangrijk, dat u zeker bent van uw aankoop! Om u hier zo goed mogelijk bij te helpen, bieden we u een gratis interieuradvies aan. Dit kan zowel in onze woonwinkel, als bij u thuis! Vraag er eens naar bij een van onze medewerkers, zodat we samen de juiste relaxfauteuil voor u vinden.

Voordelen Gealux

  • Zeer comfortabel
  • Nederlands fabrikaat
  • Maatwerk oplossingen

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek