Logo van woonmerk Kendix

Kendix

Wilt u nieuwe gordijnen in uw woon-, slaap- of werkkamer? Bij Veldkamp Wonen hebben wij een groot deel van de Kendix collectie in ons assortiment. De Kendix collectie staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen. Door deze hoge kwaliteit geniet u jarenlang van de Kendix design gordijnen.

Het aanbod Kendix stoffen is erg breed. Wij begrijpen dan ook erg goed dat het lastig kan zijn om de juiste gordijnstof voor uw huidige inrichting te vinden. Kom langs in onze Veldkamp woonwinkel in Wezep! Onze medewerkers voorzien u geheel kosteloos van een passend interieuradvies. Samen met u zoeken we naar geschikte Kendix stoffen voor in uw woning.

Gordijnen en shades van woonmerk Kendix
Decorstoffen van woonmerk Kendix

Breed aanbod Kendix design gordijnen

De Kendix collectie gordijnstoffen is zeer breed. Niet alleen in de vormgeving verschillen de gordijnstoffen sterk van elkaar, ook qua materiaal lopen de stoffen flink uiteen. Zo biedt Kendix gordijnen van bijvoorbeeld weefstof en drukstof. Een aantal van deze Kendix stoffen bevat zelfs een brandvertragende laag voor extra veiligheid in uw woning. Of u nu een rustig model gordijnstof zoekt of juist een speelsere stof: in de Kendix collectie vindt iedereen iets naar wens.

Voordelen Kendix gordijnen kopen

  • Veel stoffen in Kendix collectie
  • Kendix stoffen van hoogwaardige kwaliteit
  • Zeer stijlvol merk
  • Kendix design voor meubel en gordijn

Kendix kleuren

De Kendix collecties zijn beschikbaar in diverse kleuren. Om kleurinspiratie op te doen heeft Kendix een aantal kleurgroepen samengesteld:

  • Kendix botanical
  • Kendix botanical green
  • Kendix new earth
  • Kendix deep water
  • Kendix mineral metal
  • Kendix shadow
Gordijnen van woonmerk Kendix

Kendix design: de ontwerpers

Kendix omschrijft haar werk als volgt: “Textiel gemaakt door mensen met een visie en een scherp ook voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden.” Om dit te kunnen realiseren wordt de Kendix collectie ontworpen en ontwikkeld in eigen huis. De ontwerpers van Kendix zijn grotendeels opgeleid op de Design Academie Eindhoven. Zij hebben ieder hun ervaring opgedaan bij ontwerpers, trendanalisten en architecten. De basis voor de ideevorming zijn de actuele ontwikkelingen in de architectuur, cultuur, design en kunst. Al deze actualiteiten worden doorgevoerd en toegepast in de stijlvolle ontwerpen van Kendix.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek