Logo van woonmerk Moduss

Moduss

Bent u toe aan een nieuwe fauteuil om in te relaxen of wilt u graag een bank voor in uw woon-, slaap- of werkkamer? Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep en laat u inspireren door de uitgebreide collectie van het merk Moduss. Veldkamp Wonen is met trots expert in het aanbieden van de zitmeubelen uit de Moduss collectie. Kiest u voor Moduss meubels, dan kiest u voor producten met een lange levensduur, eigenzinnige vormgeving en een groot zitcomfort.

Bank, stoel en tafel van woonmerk Moduss
Bank, stoel en tafel van woonmerk Moduss 2

Moderne en lichte Moduss meubelen

De Moduss collectie met fauteuils en banken kent voornamelijk lichte zitmeubelen met een moderne vormgeving. Afhankelijk van uw wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grote hoekbank waar u met het hele gezin van kunt genieten. Wilt u liever twee kleinere relaxfauteuils om heerlijk in bij te komen na een dag hard werken? Dat is ook een optie.

Het fraaie aan de Moduss zitmeubelen is dat ze eenvoudig hoger of lager gemaakt kunnen worden. Zo heeft u een groot zitcomfort, dit sluit perfect aan bij de vorm van uw lichaam en zithouding.

Voordelen Moduss

  • Nederlands fabrikaat
  • Ambachtelijk geproduceerd
  • Afneembare bekleding
  • Klassiek & modern
  • 10 jaar garantie

Moduss meubels in ieder interieur

De Moduss meubels passen in ieder interieur. De combinatie van klassiek en modern valt bij vele mensen in de smaak. Tijdens het ontwerpen en produceren van de Moduss meubels wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze materialen in combinatie met het verassende design zorgt ervoor dat de Moduss zitmeubelen in elk interieur passen.

Collectie van Moduss in de showroom

Fauteuil van woonmerk Moduss

Fauteuils

Hooker van woonmerk Moduss

Hockers

Samenwerking Havee en Hans Daalder

Net als de collectie Cloak, is ook de Moduss collectie een samenwerking tussen Havee en Hans Daalder. De samenwerking heeft een stijlvolle, eigenzinnige en nonchalante collectie opgeleverd. Ontwerper Hans Daalder heeft voordat hij werkzaam was voor Havee verschillende meubelcollecties ontworpen. Dit deed hij voor grote Europese merken. De ontwerper komt van de Design Academy en heeft samen met zijn ontwerpteam de Nederlandse en Duitse markt verrast met verschillende topcollecties banken, kasten, tafels, bedden en woonaccessoires.

Over Havee

Havee Meubelen BV is gevestigd in het hart van de Nederlandse meubelindustrie Culemborg. Hier voeren zij het ambacht al meer dan een halve eeuw uit. Sinds ongeveer tien jaar is er een nieuw bestuur dat heeft gekozen om drie collecties onder één naam te voeren: Moduss, Cloak en Lookline. Deze collecties hebben alle een eigen stijl en zorgen voor een comfortabel woongenot.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek