Logo van woonmerk Perletta

Perletta tapijt

Zoekt u naar een fraai kleed ter decoratie van uw vloer? In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van Perletta Carpets, een gerenommeerd merk in het aanbieden van vloerkleden. Deze kleden gaan niet alleen jarenlang mee, ze worden ook in tal van verschillende maten en kleuren aangeboden! Zo vinden we samen met u altijd een tapijt, wat aansluit bij uw huidige interieur en wensen. Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij geven u graag een passend interieuradvies, ofwel in onze woonwinkel, ofwel bij u aan huis! Bij dit interieuradvies geven we op basis van uw interieur en wensen verschillende mogelijkheden uit de collectie van Perletta Carpets. Laat u eens inspireren door het aanbod van Veldkamp Wonen!

Kleed en vloer van woonmerk Perletta
Tapijt van Perletta

Moderne en klassieke vloerkleden

De collectie vloerkleden van Perletta Carpets is sterk uiteenlopend in kleuren en stoffen. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een langharig tapijt, of heeft u liever een met wol geweven kortharige variant? Naast de structuur biedt Perletta Carpets tapijten in moderne, strakke kleuren en meer nostalgische kleurencombinaties. Zo vindt u vrijwel altijd een vloerkleed, wat aansluit bij uw bank, uw bed of bijvoorbeeld uw bureau! De tapijten van Perletta Carpets kunnen op maat voor u gemaakt worden, zodat het precies past in uw woon-, slaap- of werkkamer.

Voordelen Perletta

  • Veel kleuren & stoffen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • Modern & klassiek
Tapijt van Perletta
Tapijt van woonmerk Perletta

Gratis bezorging van uw Perletta Tapijt

Veldkamp Wonen kenmerkt zich door een uitgebreide service in onze woonwinkel en online. Naast het interieuradvies wat wij u aanbieden, zorgt Veldkamp Wonen tevens voor de gratis bezorging van uw nieuwe tapijt. Onze medewerkers leggen het tapijt graag voor u neer, zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met het kiezen van het juiste tapijt voor uw inrichting. De rest doet Veldkamp Wonen voor u!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek