Logo van woonmerk Touche

Touché

Touché is een merk wat bekend staat om zijn eigentijdse leren banken en fauteuils, die u een jarenlang plezier opleveren. Al meer dan dertig jaar houdt Touché zich bezig met de productie van banken en fauteuils in tal van verschillende uitvoeringen. Zowel het ontwerp, als de productie van de zitmeubels wordt door Touché uitgevoerd. Veldkamp Wonen biedt een groot deel van deze collectie van Touché in onze woonwinkel aan. Kom eens langs in Wezep en laat u inspireren door de vormgeving van dit gerenommeerde merk. De eigentijdse uitstraling van de banken en fauteuils van Touché kunnen een fraaie toevoeging aan uw huidige interieur vormen!

Bank van woonmerk Touche
Stoel van woonmerk Touche

Vakmanschap van Nederlandse bodem

Alle zitmeubels van Touché worden geproduceerd op Hollandse bodem en vormen het resultaat van puur vakmanschap. Naast het feit dat de meubels van Touché er fraai vormgegeven uitzien, brengen ze tevens een groot zitcomfort met zich mee. Ideaal om na een lange dag werken heerlijk bij te komen in uw relaxfauteuil of op de bank. De banken en fauteuils van Touché worden in tal van verschillende modellen en kleuren aangeboden, zodat u altijd een zitmeubel vindt, die aansluit bij de rest van uw interieur.

Voordelen Touché

  • Nederlands fabrikaat
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gaat lang mee
  • Goed te onderhouden
  • Stijlvolle producten

Onderhoud aan touché banken

U vraagt zich misschien af hoe u de banken van touché zo goed mogelijk kunt onderhouden. De banken van touché hebben niet veel onderhoud nodig, aangezien leer een onderhoudsvriendelijk product is. In het algemeen is het voldoende om het leer af te nemen met een schone vochtige doek gedrenkt in lauw gekookt water. Wanneer er onverhoopt vetvlekken of andere vloeistoffen in uw bank terecht zijn gekomen, dan kunt u dit het best direct schoonmaken met een droge absorberende doek. Na een jaar of twee mag het leer behandeld worden met een leercosmetic, dit is om de kwaliteit en kleur van uw bank hoog te houden. Wilt u meer weten over de behandeling en onderhoud van uw leren touché bank, vraag dan advies aan de medewerkers van Veldkamp Wonen in Wezep.

Bank van woonmerk Touche
3 persoonsbank van woonmerk Touche

Service van Veldkamp Wonen

Twijfelt u over de toevoeging van een nieuw fauteuil of bank aan uw interieur? Laat u gratis voorzien van een interieuradvies door een van onze medewerkers. U kunt hiervoor een afspraak maken in onze woonwinkel of direct online via onze website. Tijdens het interieuradvies kijken we samen met u welke bank of fauteuil het beste aansluit bij uw huidige interieur en uw voorkeuren.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek