Sluiten

Samen Sterk: Het Verhaal Achter de Cloak Collectie van Havee Meubelen

Cloak wordt gecreëerd door fabrikant Havee Meubelen BV in samenwerking met industrieel ontwerper Hans Daalder. Deze gezamenlijke inspanning heeft geleid tot een opvallende serie zitmeubelen. Hans Daalder, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven, is een vooraanstaand ontwerper met een indrukwekkende staat van dienst in diverse Europese landen. Hij heeft succesvolle meubelcollecties ontwikkeld voor verschillende Europese bedrijven.

Hedendaagse Verfijning: Ontdek de Cloak Collectie in Onze Showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe bank voor uw woonkamer? Houdt u van minimalistische en eenvoudige meubels? De Cloak collectie is precies wat u zoekt. De banken van Cloak meubelen hebben een opvallend design: strak en tot in perfectie uitgevoerd. Het merk staat bekend om zijn duurzaamheid, wat betekent dat u jarenlang plezier zult hebben van uw gekozen Cloak meubelstuk.

Is de Cloak collectie iets voor uw woonkamer? Ontdek de volledige serie in de showroom van Veldkamp Wonen. Onze deskundige medewerkers staan in onze woonwinkel klaar om u uitgebreid te informeren over de voordelen van de Cloak banken. Ze kunnen ook duidelijk de verschillen met andere merken in ons assortiment uitleggen. Wilt u meer weten? Kom langs of neem telefonisch contact met ons op.

Hoogwaardige kwaliteit

Cloak meubelen hebben een herkenbaar ontwerp dat logisch oogt en tegelijkertijd helemaal bij de tijd is. Wanneer je Cloak meubelen vergelijkt met anderen, valt meteen op dat de kwaliteit van topniveau is. De meubelen stralen een tijdloze charme uit, voortkomend uit de essentie van Cloak: puur comfort, puur eenvoudig en puur kwaliteit.

Ervaar online een glimp van de puurheid van Cloak meubelen, of kom de collectie ontdekken in onze ruime showroom van 3200m² in Wezep.

De essentie is Puurheid

Puur in comfort, puur in eenvoud en puur in kwaliteit vormen de kenmerken van Cloak meubelen. Deze collectie is geheel gericht op een stijlvolle eenvoud in hun banken, waardoor de stijl langdurig relevant blijft en tegelijkertijd eigentijds is. Cloak besteedt veel zorg aan de kwaliteit van hun meubels. Weet u al hoe uw ideale Cloak meubel eruit moet zien? Bij Cloak heeft u namelijk de mogelijkheid om het naar eigen wens te bekleden.