Logo van woonmerk Cloak

Cloak

Zoekt u een nieuwe bank voor in uw woonkamer? Houdt u van strakke en eenvoudige meubels? De Cloak collectie is dan wat u zoekt. De banken van Cloak meubelen hebben een opmerkelijke vormgeving: strak en perfect uitgevoerd. Het merk kenmerkt zich door een lange levensduur. Zo heeft u jaren plezier van uw gekozen Cloak meubel.

Tafel en banken van woonmerk Cloak
Bank van woonmerk Cloak

Cloak collectie puur

Puur in comfort, puur in eenvoud en puur in kwaliteit: dit is de essentie van de Cloak meubelen. De Cloak collectie is volledig gericht op een stijlvolle eenvoud in de banken. Hierdoor gaat de stijl jaren mee, maar is het ook zeer eigentijds. Aan de kwaliteit van de meubelen besteedt Cloak veel zorg. Weet u al hoe uw ideale Cloak meubel eruit ziet? U kunt deze namelijk naar eigen wens bekleden.

Hoogwaardige kwaliteit

Cloak meubelen zien er bekend uit het design is namelijk erg logisch maar tegelijkertijd volstrekt eigentijds. Wanneer je Cloak meubelen vergelijkt met andere komt men al snel tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. Cloak meubelen stralen een tijdloos enthousiasme uit gecreëerd door de essentie van de Cloak meubelen, puur in comfort, puur in eenvoud en puur in kwaliteit.

Ontdek een greep van de puurheid van Cloak meubelen online of bekijk en ontdek de Cloak meubelen in onze 4000m2 grote showroom in Wezep.

Voordelen Cloak meubels

  • Strak en perfect
  • Lange levensduur
  • ‘Puur’ Design
  • Stijvolle eenvoud

Een greep uit de banken collectie van Cloak

Samenwerking tussen Havee en Hans Daalder

Cloak is een meubellijn van de fabrikant Havee Meubelen BV en industrieel ontwerper Hans Daalder. De combinatie van Havee en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie zitmeubelen opgeleverd. Hans Daalder is afkomstig van de Design Academy in Eindhoven en is een groot ontwerper in diverse Europese landen. Voor meerdere Europese bedrijven heeft Daalder succesvolle meubelcollecties ontworpen.

Meneer Daalder, Hans

Cloak collectie bij Veldkamp Wonen

Wilt u de Cloak collectie in jouw woonkamer hebben staan? De volledige collectie vindt u in de showroom van Veldkamp Wonen. Onze medewerkers vertellen u in onze woonwinkel graag meer over de voordelen aan de banken van Cloak. Daarnaast kunnen ze duidelijk de verschillen met andere merken in ons assortiment toelichten. Bent u benieuwd naar meer informatie? Kom langs of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek