Banken van Harvink

Bij Veldkamp Wonen vindt u een assortiment van verschillende soorten en maten aan banken. Bent u op zoek naar een bank om heerlijk op te relaxen en TV te kijken? Dan bent u bij Veldkamp Wonen aan het juiste adres! De banken uit het assortiment van Harvink zijn eigenzinnig en elegant. Harvink banken zijn esthetisch vormgegeven in een zichtbare frameconstructie. Op deze pagina vindt u een kleine greep uit de collectie, kom gerust eens langs in de showroom in Wezep en bekijk de volledige collectie aan Harvink meubelen.

bank-smile

Harvink bank ”Smile” 

new-jazz

Harvink bank ”New Jazz”

kesper-bank

Harvink bank ”Kesper”

Harvink bank Armslag

Harvink bank ”Armslag” 

Harvink bank Jonk

Harvink bank ”Donk”

Harvink bank Flink

Harvink bank ”Flink”

Harvink hoekbank Forum

Harvink bank ”Forum” 

Harvink bank Splinter

Harvink bank ”Splinter”

Harvink bank Kesper

Harvink bank ”Kesper”

Ontdek alle Harvink banken in onze showroom

Meer banken bij Veldkamp Wonen

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel soorten banken van verschillende gerenommeerde merken. Bent u op zoek naar meer moderne banken dan dit merk, dan biedt Veldkamp Wonen de collecties van onder andere Bert Plantagie, Pode en Cloak.

Kom eens langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen dat het lastig om een meubel te vinden wat past in uw huidige interieur. Daarom kunt u een gratis interieuradvies ontvangen bij Veldkamp Wonen. Door de vakkennis, inspiratie en tips van onze medewerkers kunt u een meubel vinden wat past bij uw interieur! Kom gerust eens langs in de 4000 vierkante meter grote showroom van Veldkamp Wonen in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek