Stoelen en salontafels van Harvink

Bent u op zoek naar een nieuwe stoel of salontafel? Dan bent u bij Veldkamp Wonen altijd aan het juiste adres! Leuk om te combineren in uw interieur zijn de stoelen en salontafels van het merk Harvink. De stoelen van Harvink staan bekend om de bijzondere stijl, de schoonheid en het gebruiksgemak. Naast deze drie elementen beschikken de meubels van dit merk over een aangenaam comfort. Heerlijk om met een glas wijn in weg te dromen met een boek, of om in te genieten van een mooi programma op de televisie.

Stoel van woonmerk Harvink

Stoel ”Dash”

splinter-stoel

Stoel ”Splinter”

salontafel-rep-roer

Salontafel ”Rep en roer”

Harvink stoel Fay

Stoel ”Fay”

Harvink stoel Duck

Stoel ”Duck”

Harvink stoel Hi

Stoel ”Hi”

Harvink stoel Jive

Stoel ”Jive”

Harvink stoel Point

Stoel ”Point”

Ontdek alle Harvink stoelen & salontafels in onze showroom

Meer meubelen voor in uw woonkamer

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel verschillende soorten meubelen van verschillende gerenommeerde merken. Bent u meer van landelijke meubelen of juist meer van de moderne meubelen? Veldkamp Wonen beschikt onder andere over de volgende topmerken: Pode, Cloak en Interstar.

Gratis interieuradvies

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het brede assortiment stoelen en salontafels, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips! Kom gerust eens langs in de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek