Design audiomeubelen van Interstar

Bent u op zoek naar een topdesign audiomeubel? Dan bent u bij Veldkamp Wonen aan het juiste adres! De strakke en moderne audiomeubelen van Interstar bestaan uit losse elementen en zijn gemaakt voor in ieder interieur. Met de meubelen van Interstar kunt u naast uw televisie of radio ook uw bekabeling gunstig kwijt. Maak gerust eens kennis met de meubelen van Interstar in de showroom.

Interstar_audiomeubel1
Interstar_audiomeubel2
Interstar_Audiomeubel3

Ontdek het merk Interstar in de showroom!

Combinatie van Hans Daalder en Interstar

De Audiomeubelen van Interstar kenmerken zich door een strak en modern design. Het ontwerp vloeit dan ook voort uit een samenwerking tussen Interstar en de bekende ontwerper Hans Daalder. Naast de audiomeubelen van het merk Interstar kunt u ook de merken Bert Plantagie, Cloak en Moduss in de showroom vinden.

Kom eens langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het brede assortiment aan meubelen, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips! Kom gerust eens langs in de showroom in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek