Stijlvolle salontafels van Interstar

Een woonkamer kan niet zonder salontafel. Naast de bank, audiomeubel is een salontafel een belangrijk element in uw woonkamer! Veldkamp Wonen beschikt salontafels van het gerenommeerde merk Interstar. De salontafels van Interstar staan bekend om zijn vertrouwde Hollandse design. De ontwerpen vloeien voort uit een samenwerking tussen Interstar en de bekende interieurontwerper Hans Daalder. Daarnaast zijn de salontafels van uitstekende kwaliteit en gemaakt van de beste materialen!

Ontdek alle Interstar meubelen in de showroom

Meer salontafels bij Veldkamp Wonen

In de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep vindt u verschillende soorten en merken salontafels. Van modern tot aan klassiek, wij bieden voor ieder wat wils! In de showroom vindt u onder meer de gerenommeerde merken Bert Plantagie, Pode en Beek.

Kom eens langs in onze woonwinkel

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u een ruim assortiment aan meubelen. Dit maakt de zoektocht naar een geschikt wandmeubel niet bepaald makkelijker. Wij herkennen dit probleem en bieden u daarom een gratis interieuradvies aan! Door middel van inspiratie, vakkennis en tips kunnen wij u helpen bij de aankoop van een geschikt wandmeubel. Kom gerust eens een kijkje nemen in de showroom in Wezep!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek