Sfeervolle wandkasten van Interstar

Bent u op zoek naar meer bergruimte in uw woning? Dan bent u bij Veldkamp Wonen in Wezep aan het juiste adres! Veldkamp heeft namelijk een ruim assortiment aan sfeervolle wandkasten van het merk Interstar. De wandkasten van dit gerenommeerde merk hebben een strak en modern design en zijn opgebouwd uit losse elementen, wat betekent dat u de grootte en indeling van de wandkast zelf kunt bepalen. Kies voor een speels en moderne oplossing voor uw spullen met de wandmeubelen van Interstar!

interstar_wandmeubel1
interstar-wandmeubel3
interstar_wandmeubel2

Ontdek alle Interstar wandmeubelen in de showroom

Combineer met andere Interstar meubelen

Veldkamp Wonen in Wezep beschikt over een ruim assortiment aan Interstar meubelen. Zo beschikken wij onder meer over Interstar Audiomeubelen en Interstar Tafels. Wat wellicht een sfeervolle combinatie is, is een combinatie met een elektrische haard van Interstar.

Kom eens langs in onze woonwinkel

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u een ruim assortiment aan meubelen. Naast het merk Interstar beschikken wij over vele andere merken. Hierbij kunt u denken aan Bert Plantagie, Cloak en Moduss. Dit maakt de zoektocht naar een geschikt wandmeubel niet bepaald makkelijker. Wij herkennen dit probleem en bieden u daarom een gratis interieuradvies aan! Door middel van inspiratie, vakkennis en tips kunnen wij u helpen bij de aankoop van een geschikt wandmeubel. Kom gerust eens een kijkje nemen in de showroom in Wezep!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek