Sfeervolle wandkasten van Interstar

De wandkasten van Interstar bieden eindeloos veel mogelijkheden die allemaal naar eigen wens in te vullen zijn. U kunt uw eigen Interstar wandkast volledig zelf samenstellen en de spullen in uw woonkamer opbergen in een speelse en moderne kast met een strak design. Ideaal voor als u op zoek bent naar meer bergruimte in uw woning! Veldkamp Wonen biedt u een breed en compleet assortiment wandmeubels, waaronder een Interstar wandkast of een Interstar tv meubel. Hiermee kiest u voor een gerenommeerd merk en een moderne oplossing in uw interieur.

interstar_wandmeubel1
interstar-wandmeubel3
interstar_wandmeubel2

Ontdek alle Interstar wandmeubelen in de showroom

Interstar wandkast naar eigen smaak

Stel uw eigen wandkast samen. De wandkasten van Interstar zijn in allerlei verschillende groottes en maten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een Interstar tv meubel van verschillende formaten en kastdieptes voor een speels resultaat of verrijk uw interieur met een vitrine kast of Interstar wandkast waarin u mooie objecten of verzamelingen kunt tentoonstellen. U kunt ook kiezen voor een combinatie van losse, speelse kastelementen aangevuld met een vitrine kast gedeelte. Of u nou een open kast wilt of een kast met deurtjes, in welke kleur dan ook. Het is allemaal mogelijk. Kortom, u kunt een Interstar wandmeubel helemaal naar eigen smaak samenstellen zodat het ook in uw interieur past.

Tijdloze woonkamer met Interstar meubelen

Breng extra bergruimte naar uw woonkamer met één van de Interstar kasten, een Interstar wandmeubel of een Interstar tv meubel. De ontwerpers van Interstar zorgen voor een mooie afwerking, nieuwe beschikbare kleuren en nieuwe elementen, zodat ook uw woonkamer met de tijd meegaat. Een mooi vormgegeven kast zorgt namelijk direct voor een eyecatcher in de zithoek van jouw huis. Maak het interieur in uw zithoek af met de andere meubels van Interstar zoals een Interstar salontafel of de Interstar audiomeubelen. Alle meubels van Interstar zijn gemaakt van de beste materialen en zijn dan ook van uitstekende kwaliteit.

Een groot aantal mogelijkheden voor wandmeubelen kunt u zelf komen ervaren in de 4000 vierkante meter grote showroom van Veldkamp Wonen in Wezep. Hier vindt u naast de Interstar kasten ook andere wandmeubelen en kunt u gratis interieuradvies aanvragen.

Kom eens langs in onze woonwinkel

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u een ruim assortiment aan meubelen. Naast het merk Interstar beschikken wij over vele andere merken. Hierbij kunt u denken aan Bert Plantagie, Cloak en Moduss. Dit maakt de zoektocht naar een geschikt wandmeubel niet bepaald makkelijker. Wij herkennen dit probleem en bieden u daarom een gratis interieuradvies aan! Door middel van inspiratie, vakkennis en tips kunnen wij u helpen bij de aankoop van een geschikt wandmeubel. Kom gerust eens een kijkje nemen in de showroom in Wezep!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek