Logo van woonmerk Jab

JAB

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloerbedekking voor uw woon- of slaapkamer, biedt JAB wellicht wat u zoekt. Dit merk staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige vloerbedekking in een breed scala aan soorten en maten. Bij Veldkamp Wonen in Wezep vindt u een groot deel van de collectie van dit merk, waarbij een van onze medewerkers u graag helpt bij het vinden van een vloerbedekking die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Door de diversiteit aan vloerbedekkingen in het assortiment van JAB is het niet altijd even eenvoudig om het juiste model te vinden. De ervaring van onze medewerkers kan u echter inspireren, daarbij kunnen wij u een gratis interieuradvies aanbieden.

Bij dit interieuradvies kijken we samen met u naar uw huidige interieur en de mogelijkheden die er momenteel bestaan op het gebied van voerbedekkingen. Op basis hiervan kunnen onze medewerkers u een aantal voorstellen doen, uiteraard geheel vrijblijvend. Een dergelijk interieuradvies kan in onze woonwinkel, maar ook bij u aan huis.

Tapijt van woonmerk Jab
Tapijt van woonmerk Jab

Warmte in huis met vloerbedekking

Een vloerbedekking brengt over het algemeen een warme sfeer in uw woning, zeker als u kiest voor een kleurrijke variant uit de collectie van Jab. U heeft daarbij de keuze tussen bijvoorbeeld een geheel rood vloerkleed, of een model met verschillende kleuren door elkaar heen. Het is sterk afhankelijk van uw huidige interieur, wat het beste past en welke vloerbedekking het beste aansluit bij uw wensen.

Voordelen JAB

  • Topkwaliteit materialen
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie
PVC van woonmerk Jab
PVC vloeren van woonmerk Jab

Voordelen van een vloerkleed

Heeft u juist liever een moderne, strakke sfeer in een bepaalde kamer, dan kan een vloerkleed met korte haren en een primaire kleur volstaan. Hoe dan ook zorgt een vloerkleed voor een extra element in uw interieur, wat er niet alleen voor zorgt dat u een bepaalde sfeer in huis kunt creëren, maar ook nog eens lekker voelt aan uw voeten. Zeker in de slaapkamer is er niets fijner, dan wakker worden op een zacht vloerkleed!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek