Logo van woonmerk Jasno

JASNO

Bent u op zoek naar iets wat u ramen op een fraaie manier kan decoreren? Wilt u in een handomdraai het zonlicht naar uw hand kunnen draaien? Dan bent u bij het merk JASNO op het juiste adres. Het merk JASNO kan uw woning op fraaie manier inrichten. Het merk produceert onder ander shutters, vouwgordijnen en lamellen. Bent u benieuwd wat shutters of lamellen kunnen toevoegen in uw interieur, laat u dan gratis adviseren in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep.

Gordijnen van woonmerk Jasno
Gordijnen van het woon/gordijnmerk Jasno

Passie voor perfectie

Of u nu grote, kleine of bijzondere vormen aan raamdecoratie wenst, bij JASNO kunt u kiezen uit vele soorten en maten aan shutters en lamellen. Een nieuw product op het gebied van gordijnen en lamellen, zijn de JASNO swings. Dit zijn verticale lamellen, in januari 2016 werd dit product nog bekroond met een iF Award, dit is een van de bekendste prijzen op het gebied van productdesign.

Sterke punten Cloak

  • Producten op maat geproduceerd
  • Lange levensduur
  • Moderne stijl
  • Hoge kwaliteit

Geschiedenis van JASNO

JASNO wat Pools is voor ‘licht’ en ‘helder’ is in 2001 door de Nederlander Jeroen Hermans. Jeroen zag dat shutters als product niet van de bekendheid genoot die het in de Verenigde Staten en andere Amerikaanse landen wel had. Vanuit deze visie heeft hij deze producten leven in geblazen in West-Europa. Zijn ontdekking was een succes en het bedrijf heeft sindsdien alleen maar successen gekend. In 2003 is het zelfs een samenwerking aangegaan met het beste shutterfabriek ter wereld in Taiwan. In de jaren erna heeft het bedrijf regelmatig nieuwe producten weten te introduceren, zoals de lamellen en vouwgordijnen.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek