Logo van woonmerk Jess Design

Jess Design

Bent u op zoek naar een mooie fauteuil of bank met een hoog zitcomfort? Met de collectie van Jess Design meubelen zit u letterlijk altijd goed. Jess Design meubels zorgen ervoor dat u na een dag hard werken heerlijk kunt relaxen. Wilt u lekker op de bank ploffen met een wijntje en een filmpje? Met Jess Meubels kan het allemaal. Veldkamp Wonen heeft een brede Jess Design collectie in het assortiment. Laat u inspireren en kom eens langs in onze woonwinkel.

Kleine stoel en poef van woonmerk Jess Design
Stoel van woonmerk Jess Design

Jess Meubels: Kwaliteit en comfort gecombineerd

De fauteuils en banken van Jess Design komen van Hollandse bodem. Jess meubels combineren kwaliteit en comfort met elkaar en staan goed in vele interieurs. U kunt jaren genieten van de Jess Design collectie, de kwaliteit is een groot voordeel van dit merk. De Jess Design collectie loopt uiteen van modern vormgegeven barstoelen met lederen bekleding tot eetkamerstoelen en fauteuils met wieltjes.

Voordelen Jess Design collectie

  • Fraai vormgegeven lederen
  • Lange levensduur
  • Groot zitcomfort
  • Van Hollandse bodem
  • Lange garantie

Jess Design collectie in de showroom

Fauteuil van woonmerk Jess Design

Jess Design Fauteuils

Eetkamerstoel van woonmerk Jess Design

Jess Eetkamerstoelen

Bank van woonmerk Jess Design

Jess Design Banken

Barkruk van woonmerk Jess Design

Jess Design Barkrukken

Jess Design ledersoorten

Het merk haalt zijn inspiratie uit de natuur en de fashion. Door gebruik te maken van leder en andere natuurlijke materialen heeft elk meubel een eigen verhaal. Ruw en uniek zijn de Jess Design meubels. Door veel gebruik te maken van dezelfde materialen passen alle Jess Design meubels in uw interieur bij elkaar.

20 jaar puur, verleidelijk en verschillend

Al 20 jaar is Jess Design een toonaangevende speler in de markt. Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure. Oftewel: Jess is een puur en verleidelijk merk. De opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen maken de meubels different. Daarnaast is Jess mooi van nature: pure. Tot in de kleinste details van de meubels ontdekt u de karaktertrekken van de natuur.

Wilt u het gevoel van de Jess Design collectie zelf ervaren? Bekijk de volledige collectie van Jess in de showroom van Veldkamp Wonen. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u van een passend interieuradvies te voorzien.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek