Logo van woonmerk Koinor

Koinor

Bent u op zoek naar een nieuwe bank of stoel van een kwalitatief goed merk uit Europa? In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u vele producten uit het assortiment van Koinor. Dit Duitse merk staat bekend om zijn vele stoffen zitmeubelen. Het merk beschikt over enkele fantastische ontwerpen waar u heerlijk in weg kunt dromen. Ook voor grote gezinnen is dit merk uitermate geschikt, Koinor biedt enkele modellen waar u heerlijk met het hele gezin in kunt genieten!

Hoekbank van woonmerk Koinor
Bank van woonmerk Koinor

Perfectie tot in de details

Wat is er nou beter dan een bank of relaxstoel waar u jarenlang van kunt genieten? Een bank is een metgezel voor een lange tijd. Koinor levert een product wat jarenlange kwaliteit levert. Met veel liefde en gevoel voor detail, expertise, kennis en vaardigheden wordt de beste kwaliteit banken opgeleverd. De productie van Koinor wordt voorzien door de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen. Elk meubelstuk wordt geproduceerd op wens van de consument. Bent u benieuwd naar de collectie van Koinor? Bezoek dan de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep!

Voordelen Koinor

  • Gerenommeerd merk
  • Op maat geproduceerde meubels
  • Bekroond met de ‘Gouden M’
  • Hoogwaardige kwaliteit

Geschiedenis van Koinor

In 1950 is het bedrijf Koinor opgericht in Duitsland, het begon met de verkoop van meubelen in het plaatsje Schney. In 1960 naderde de Duitse meubelfabrikant de 60 medewerkers., waarna het in 1974 voor het eerst Europees ging met de verkoop van meubelen in Nederland. Na vele succesvolle jaren, ziet Koinor zich vandaag de dag als een functioneel specialist die innovatieve technologie combineert met hedendaagse vormgeving. Bent u benieuwd naar deze combinatie? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek