Modern en tijdloze Lookline banken

Bent u op zoek naar een moderne en tijdloze banken van een gerenommeerd merk? Dan bent u bij Veldkamp Wonen in Wezep aan het juiste adres. Veldkamp Wonen is namelijk officieel dealer van het sfeervolle merk Lookline. De banken van dit merk staan voor oer-Hollandse kwaliteit en een fantastisch zitcomfort. De meubels van dit merk beschikken standaard over een neutrale lijnvoering en zijn gemaakt van de meest hoogwaardige stoffen. U ontvangt standaard 10 jaar garantie op de constructie. Bent u benieuwd naar Lookline banken? Neem gerust eens een kijkje in de showroom!

lookline-1820

Bank ”1820”

lookline-6300

 Bank ”6300”

lookline-umbria

Bank ”Umbria”

lookline-santo

Bank ”Santo”

lookline-milaan

Bank ”Milaan”

lookline-verona

Bank ”Verona”

Ontdek alle Lookline banken in de showroom

Meer meubelen van de firma Havee bij Veldkamp Wonen

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u meer meubelen van de firma Havee, de producent van het merk Lookline. U kunt namelijk ook de meubelen van de merken Cloak en Moduss vinden!

Kom eens langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het brede assortiment fauteuils, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips! Kom gerust eens langs in de showroom in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek