Logo van woonmerk M Line

M Line

Overdag heeft u voldoende energie nodig om te kunnen sporten, werken of studeren. Een goede nachtrust is daarom van groot belang. Daarnaast wilt u onnodige lichamelijke pijntjes, door bijvoorbeeld een verkeerde slaaphouding, voorkomen. M line is een gerenommeerd merk in het aanbieden van matrassen, kussens, boxsprings en andere gerelateerde producten. Met de collectie M line bij Veldkamp Wonen garandeert u uzelf een goede en comfortabele nachtrust. Naast een fraaie vormgeving, kenmerken de M line bedden en matrassen zich door een lange levensduur. Zo heeft u jaren plezier van uw nieuwe M line product.

Bent u benieuwd naar de collectie M line bij Veldkamp Wonen? Neem snel een kijkje in onze showroom. Onze collega’s helpen u graag verder.

Boxsspring en bedmeubelen van woonmerk M Line
Boxspring en bedmeubels van woonmerk M Line

Bedbodem en bed M line collectie

In de M line collectie vindt u naast kussens een matrassen ook bedbodems en boxsprings. Zo vindt u bij Veldkamp Wonen alles voor een rustige nacht. De boxsprings van M line lopen zowel qua vorm als kleur sterk uiteen. Bent u niet van plan de hele slaapkamer te veranderen, dan heeft M line altijd een boxspring die in uw interieur past.

Wat is nog meer onmisbaar voor een goede nachtrust? De M line kussens. De M line kussens zijn gemaakt van visco-elastisch materiaal. Een kussen uit de collectie M line zorgt ervoor dat uw hoofd comfortabel en goed ligt. Deze houding zorgt voor een ontspannen ruggenwervel: zo voorkomt u mogelijke rugklachten.

Voordelen collectie M line bedden en matrassen

  • Gerenommeerd merk
  • Fraaie vormgeving
  • Lange levensduur
  • Hoge kwaliteit

Collectie van M-Line in de showroom

Bedbodems van woonmerk M Line

M line bedbodems

m-line boxspring

M line boxsprings

Matras van woonmerk M Line

M line matrassen

Kussen van woonmerk M Line

M line kussens

Traagschuim matras van M Line

M line matras van traagschuim

Wat maakt M line nu een slaap specialist? M line is dé specialist op het gebied van traagschuim matrassen! Dit zijn M line matrassen gevuld met elastisch schuim: dit zorgt voor een goede drukverdeling en een uitstekende ondersteuning. De traagschuim matrassen liggen niet alleen comfortabel, maar zorgen ook voor minder rug- en nekklachten. Een traagschuim M line matras is ideaal voor personen met gebrek aan slaap, reumatiek en stijfheid. Maar ook wanneer u gewoon van lekker slapen houdt is een traagschuim M line matras perfect voor u.

M line bed kopen: Sleep Well, Move Better

“Sleep well, move better.” Dit is de slogan van M line. Deze slogan komt voort uit de overtuiging dat een goede nachtrust de prestaties van een mens kan verbeteren. Wie beter slaapt, kan fysiek en mentaal beter bewegen. Dit is een erg belangrijke factor voor succes in de huidige 24-uurs economie.

M line werkt samen met enkele topsporters zoals Eva de Goede en Marlou van Rhijn. Zij hebben bewezen dat ze beter slapen dankzij de M line matrassen.

Anouk Hogendijk van M Line

Geschiedenis bed M line

M line werd opgericht in 2001 en was de opvolger van de DBC (Dutch Bedding Company). Dit was een importeur van traagschuim matrassen in Nederland. M line staat voor Motion Line. Wist u dat M line tot wel 100 dagen omruilgarantie biedt op al haar matrassen? Zo kunt u zelf het comfort testen.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek