Logo van woonmerk Mahoton

Mahoton

Alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde nacht, vindt u in de collectie van het gerenommeerde merk Mahoton. Dit merk produceert haar producten op eigen bodem en is al jaren een betrouwbare leverancier van bedbodems, matrassen, kussens en al het andere, wat u nodig heeft om uw nachtrust te krijgen. Naast de diversiteit aan producten, verschillen de producten ook onderling sterk van elkaar. Zo heeft u de mogelijkheid om een bed of kussens te vinden, die perfect aansluiten bij de huidige inrichting van uw slaapkamer. Met het bedtextiel van Mahoton creëert u een warme of juist moderne sfeer in uw slaapkamer!

Door de kwalitatief hoogwaardige stoffen waarmee de producten van Mahoton worden gefabriceerd, gaan deze over het algemeen zeer lang mee. In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van dit merk. Laat u inspireren en kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep.

Bedbodems van woonmrk Mahoton
Bedbodem van woonmerk Mahoton

Alles voor uw slaapkamer

In het assortiment van Mahoton vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw slaapkamer. Van de bedbodem, tot het bed, het matras, de kussens en bijpassende kussenhoezen en lakens! De producten van Mahoton worden in tal van verschillende uitvoeringen aangeboden, uiteenlopend van modellen in een kleur tot hoezen met ruitjes en andere motiefjes. Dit maakt het mogelijk om een complete inrichting samen te stellen voor uw slaapkamer. Gaat u voor een modern of juist nostalgische inrichting?

Voordelen Mahoton

  • Alles voor de slaapkamer
  • Topkwaliteit materialen
  • Van Nederlandse bodem
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie

Service van Veldkamp Wonen

Om u te helpen bij het vinden van de juiste combinatie van producten van Mahoton, staan onze medewerkers voor u klaar. Zij kunnen niet alleen uw vragen over de producten van dit merk voor u beantwoorden, maar geven u tevens graag een gratis en vrijblijvend interieuradvies. Zo kunt u nieuwe inspiratie opdoen en komt u wellicht tot inzichten, die u eerder nooit heeft gehad!

Over Mahoton

Mahoton slaapsystemen B.V. werd opgericht in 1984 in Lelystad. In de beginjaren verkocht het bedrijf andere merken en ontwierp het zijn eigen collectie. Vanaf 1996 werd het bedrijf volledig zelfstandig met haar eigen collectie en heeft het zich in de markt gevestigd als een betrouwbaar toeleverancier van heerlijke en comfort slaapsystemen. Het assortiment bestaat uit matrassen, bedbodems, kussens, bedtextiel en bedliften voor de thuisverpleging. Bent u benieuwd wat het assortiment van Mahoton kan betekenen in uw slaapkamer? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek