Logo van woonmerk Norma

Norma

Voor kwalitatief hoogwaardige matrassen, boxsprings en lattenbodems, bent u bij de collectie van Norma aan het juiste adres. Dit merk produceert al jaren matrassen en bijbehorende producten, die zich kenmerken door een lange levensduur en een goede prijskwaliteitverhouding. In de woonwinkel van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van Norma, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden bij dit merk. De slaapkamer is een belangrijk onderdeel van uw woning, u wilt hier immers heerlijk tot rust kunnen komen! Een boxspring moet er daardoor niet alleen goed uitzien en passen bij de rest van het interieur in uw slaapkamer, u wilt ook een zorgeloze en rustige nacht hebben. Een goed matras is hier essentieel bij!

Boxspring van woonmerk Norma
Boxspring van woonmerk Norma

Slaapadvies van experts

Een verkeerd matras of kussen kan zeker op latere leeftijd voor vervelende rug- en nekklachten zorgen. Om dit te voorkomen is het essentieel om een juiste samenstelling van deze producten te kopen. Wanneer u bijvoorbeeld op u zij slaapt heeft u een ander kussen nodig, dan iemand die voornamelijk op zijn of haar rug slaapt. Dit verschil wordt niet altijd duidelijk gemaakt, met vervelende klachten tot gevolg. Ook de instaphoogte van een boxspring moet passen bij uw eigen lengte, om in de ochtend makkelijk uit bed te kunnen komen en er ’s avonds zonder problemen in te kunnen gaan liggen.

Voordelen Norma

  • Topkwaliteit materialen
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie
Boxspring van woonmerk Norma
Boxspring van woonmerk Norma

Service van Veldkamp Wonen

Bij Veldkamp Wonen helpen onze medewerkers u graag bij het vinden van een juist matras, kussen of boxspring van Norma. Hierbij houden we enerzijds rekening met uw huidige interieur en de kleuren of vorm van de boxsprings van Norma, anderzijds geven we u advies over het type matras en kussen wat voor u geschikt is. Zo weet u zeker, dat u met Norma rustige nachten tegemoet gaat en pijntjes op latere leeftijd voorkomen kunnen worden.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek