Logo van woonmerk Panel Piedra

Panel Piedra

Wanneer u zoekt naar een trendy, moderne bekleding van uw muren, zult u veel inspiratie kunnen halen uit de collectie van het gerenommeerde merk Panel Piedra. Bij Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van deze collectie terug in de woonwinkel in Wezep. Van klassieke bedekkingen, tot bedekkingen in vintage uitvoering, Panel Piedra biedt het u! Door de diversiteit aan uitvoeringen die dit merk aanbiedt, kunt u bij Panel Piedra terecht voor een volledige herinrichting van uw kamers.

Bent u benieuwd wat de wandbedekkingen van Panel Piedra kunnen toevoegen aan uw huidige interieur? Laat u dan inspireren door het gratis interieuradvies van een van onze medewerkers! Dit kan in onze winkel en bij u aan huis, zodat u de deur niet uit hoeft. Bij dit interieuradvies kijken we samen met u welke wandbedekking van Panel Piedra de sfeer in uw kamers zou kunnen veranderen. Ook wanneer u niet direct van plan bent om uw kamers her in te richten, is een interieuradvies mogelijk bij ons!

Wandbedekking van woonmerk Panel Piedra
Wandbekleding van woonmerk Panel Piedra 2

Grote diversiteit aan wandbedekkingen

De wandbedekkingen van Panel Piedra lopen sterk uiteen, van klassieke modellen tot de meest moderne uitvoeringen. Daarbij zijn zowel wanddecoraties in de vorm van behang mogelijk, tot specifieke stenen muren. Door de juiste wandbedekking te kiezen kunt u een bepaalde sfeer in uw woning creëren, die bijvoorbeeld erg nostalgisch is of juist erg speels. Bovenal staan de producten van Panel Piedra bekend om de lange levensduur ervan. Zo kunt u jaren vooruit met uw nieuwe wanddecoratie!

Voordelen Panel Piedra

  • Modern & klassiek
  • Grote collectie panelen
  • Unieke wandafwerking
  • Complete afwerking wanden
  • Unieke producten

Over Panel Piedra

Al meer dan 40 jaar is Panel Piedra een begrip in de meubelbranche. Het merk heeft zich altijd gericht op het leveren van een kwaliteitsproduct en een design wat duidelijk gericht is op het voldoen aan de wensen van de consument. Dankzij haar succesvolle strategie en de vele kennis is Panel Piedra uitgegroeid tot een merk wat aanwezig is in 30 landen in Europa, Amerika en Azië. De geschiedenis van Panel Piedra leert dat je met het overwinnen van problemen, inzet, vertrouwen en teamwork succesvol kunt zijn in de meubelbranche. Wilt u meer weten over het merk Panel Piedra, of wilt u de collectie van Panel Piedra ervaren? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep of vraag een gratis interieuradvies aan!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek