Vakkundig vervaardigde fauteuils van Pode

Bent u op zoek naar een stoere en elegante fauteuil? Dan is een Pode fauteuil wellicht wat voor u. In de showroom vindt u verschillende fauteuils van het merk Pode. Pode staat bekend om zijn grote vakkundigheid. Het personeel in de fabrieken van Pode zijn echte professionals, van houtbewerker tot aan stoffeerder en lakspecialist, iedereen gaat voor de beste kwaliteit. Dit zet u terug in het stoere en elegante ontwerp van een Pode fauteuil. Wilt u uw Pode fauteuil naar eigen smaak verfijnen? Ook dit is mogelijk! U kunt uw Pode fauteuil voorzien van de juiste kleur en stof.

Pode fauteuils

Pode Transit-1

Fauteuil ”Transit One”

Hoog zitoppervlak.

Pode-transit

Fauteuil ”Transit-Two”

Laag zitoppervlak.

Pode-Sparkle

Fauteuil ”Sparkle”

Kies zelf de kleuren van de romp.

Pode fauteuil Cabut

Fauteuil ”Cabut Yellow”

pode_bibo_leather_fabric_combination_0004

Fauteuil ”Bibo leather”

pode_cabut_leather_green_0004

Fauteuil ”Cabut leather”

Pode fauteuil Sparkle

Fauteuil ”Sparkle”

Pode fauteuil Spot

Fauteuil ”Spot”

Pode fauteuil tibia

Fauteuil ”Tibia”

Ontdek alle Pode fauteuils in onze showroom

Bezoek ook eens onze showroom, in onze showroom vind u een groot aantal fauteuils van hoogwaardige kwaliteit. Ook voor een complete collectie aan Pode fauteuils is een bezoek aan onze showroom zeker aan te raden.

Meer fauteuils bij Veldkamp Wonen

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel soorten fauteuils van verschillende gerenommeerde merken. Bent u op zoek naar meer moderne fauteuils dan dit merk, dan biedt Veldkamp Wonen de collecties van onder andere De Toekomst, Lookline en Touché.

Kom eens langs in onze woonwinkel

Bij Veldkamp Wonen doen wij er graag alles aan om u te voorzien van de juiste keuze en het beste meubel. Het is mogelijk om een gratis interieuradvies te aan te vragen. Door middel van inspiratie, vakkennis en interieurtips kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust een langs in de showroom in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek