Zachte kussens van Pode

Bent u op zoek naar decoratie voor in uw woning? Pode biedt met haar stijlvolle design meubels een oplossing voor iedere lege plek in uw woning. De zachte kussens van Pode zijn gemaakt van de beste stoffen en schreeuwen niet direct om aandacht. Of u nu op zoek bent naar fleurige accessoires voor in uw woning of naar rustgevende kussens, Pode heeft voor ieder wat wils.

pode_dew

Kussen ”Dew”

Fraaie details door assymetrie.

pode_dot

Kussen ”Dot”

Kies uw materiaal.

pode_haze

Kussen ”Haze”

Mooi, maar licht gecapitonneerd.

pode_shadow

Kussen ”Shadow”

In verschillende kleuren verkrijgbaar.

pode_tab

Kussen ”Tab”

In verschillende kleuren verkrijgbaar.

pode_tab2

Kussen ”Tab”

Van klein tot groot verkrijgbaar.

Ontdek alle Pode design meubels in de showroom

Meer design meubels bij Veldkamp Wonen

Bent u op zoek naar design meubelen voor in uw interieur of bent u op zoek naar een antwoord op de lege ruimtes in uw woning? Dan bent u bij Veldkamp Wonen in Wezep aan het juiste adres. In de 4000 vierkante meter grote showroom vindt u onder meer de volgende topmerken: Bert Plantagie, Cloak en Lookline.

Kom eens langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het brede assortiment fauteuils, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips! Kom gerust eens langs in de showroom in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek