Stijlvolle Pode stoelen

Bent u op zoek naar sfeervolle design meubelen? Dan bent u bij Veldkamp Wonen aan het juiste adres! In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u onder andere het puur Hollandse design-merk Pode. De stoelen van Pode zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en het merk heeft voor ieder wat wils. De stoelen van Pode staan voor elegantie, maar aan de andere kant zéker ook voor gemak en rust. Ontdek de stijlvolle meubels van Pode in de showroom.

pode_chiba

Stoel ”Chiba”

chiba_pure

Stoel ”Chiba Pure”

Kiko-plus-51

Zitzak ”Boya”

Ontdek alle design meubelen van Pode in de showroom!

Meer gerennomeerde merken bij Veldkamp Wonen

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel stijlvolle meubels van verschillende gerennomeerde merken. Veldkamp beschikt onder andere over meubels van de merken Bert Plantagie, Cloak en Lookline. Bent u op zoek naar andere merken? Ontdek de merken zelf eens in de showroom in Wezep!

Kom eens langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen dat het lastig kiezen is uit het brede assortiment stoelen en fauteuils, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een gratis interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek