Tafels van Pode

Bent u op zoek naar een tafel van een echt Nederlands Design-merk? Dan zijn de tafels van Pode wellicht wat voor u! Pode tafels kenmerken zich door de hoge kwaliteit aan materialen en door grote vakkundigheid.De elegante en moderne tafels van Pode zijn vervaardigd door de beste specialisten. Van de houtbewerker tot aan de lakspecialist, ieder heeft een passie voor meubels. Of u nu zoekt naar een eettafel voor u en uw gezin of naar een bijzettafel, Pode heeft het allemaal!

Pode-hux

Tafel ”Hux”

In 7 varianten keramiek tafelblad.

Pode-golden-nugget

Tafel ”Golden nugget”

Compacte bijzettafel

Pode-Gloss-1

Tafel ”Gloss”

Leverbaar in verschillende kleuren

Pode-gloss2

Tafel ”Gloss”

Ash wood

Pode-ozu

Tafel ”Ozu”

Massief eiken eetkamertafel

Pode-skitch

Tafel ”Skitch”

In 3 formaten leverbaar

Pode stoel bottle stool

Tafel ”Bottle stool”

pode_tubble_0015

Tafel ”Tubble”

tafel rens

Tafel ”Rens”

Ontdek alle Pode tafels in onze showroom

Meer pode bij Veldkamp Wonen

Bent u specifiek op zoek naar meubelen van het merk Pode? In de 4000 vierkante meter grote showroom van Veldkamp Wonen in Wezep vindt u nog meer meubelen van dit gerenommeerde merk. U kunt er onder meer de fauteuils, banken en nog veel meer vinden. Naast de tafels van dit merk vindt u ook de tafels van Bert Plantagie en Interstar.

Bezoek de showroom

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te kiezen uit het ruime assortiment tafels van Veldkamp Wonen. Daarom bieden wij u graag een gratis interieuradvies aan. Door middel van vakkennis, tips en inspiratie kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste tafel. Kom gerust eens langs in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek