Pullman

Wanneer u overdag naar behoren wilt kunnen presteren tijdens uw werk, school of sport, is een goede nachtrust van groot belang! Om een rustige nacht te hebben is de keuze voor een degelijk matras en kussen essentieel. Daarmee voorkomt u met een goed matras, dat u op latere leeftijd last krijgt van rugklachten en andere vervelende pijntjes in uw lichaam. Een gerenommeerde aanbieder van matrassen en kussens is Pullman, waarvan u een groot deel van de collectie terugvindt in het assortiment van Veldkamp Wonen. Afhankelijk van uw manier van slapen en persoonlijke voorkeuren vinden we samen een geschikt matras en kussen voor u!

Slaapadvies op maat door Veldkamp

Het vinden van het juiste matras en kussen is vaak niet eenvoudig, omdat het aanbod groot is en veel afhangt van de manier waarop u slaapt. Iemand die op zijn of haar rug slaapt heeft bijvoorbeeld een ander kussen nodig, dan een zijslaper. Dit geldt ook voor de matrassen, de een verkiest een zacht matras bijvoorbeeld boven een hard matras. Om u te helpen bij het vinden van het juiste matras of kussen, geven onze medewerkers u graag een gratis slaapadvies in onze winkel of direct online via de website. Zo weet u zeker, dat u het juiste matras of kussen heeft!

Naast matrassen en kussens biedt Pullman tevens boxsprings en accessoires aan. Deze boxsprings brengen u jarenlang plezier en zorgen voor rustige nachten, zeker als u de boxspring combineert met een goed matras.

Sterke punten Pullman

  • Collectie matrassen
  • Collectie kussens
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Ergonomische producten
  • Voor alle soorten slapers
  • Slaapadvies van Veldkamp

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek