Ontdek Riegel bij Veldkamp

Een kast aan de wand, een extra decoratie ter verfraaiing van een saaie muur, Riegel weet wat u zoekt! De collectie van dit gerenommeerde merk bevat kasten en wanddecoraties van een hoge kwaliteit, allen vormgegeven op een moderne en modieuze wijze. In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van Riegel. Daarbij kunnen onze medewerkers u veel meer vertellen over dit merk, als expert in de verkoop van Riegel-producten. Om u helemaal op weg te helpen in het grote aanbod aan producten van Riegel, kunnen we u een interieuradvies op maat geven. Hierbij kijken we samen met u wat de toevoeging van elementen uit de collectie van Riegel voor de sfeer in uw woning kan betekenen. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke sfeer creëren of juist een moderne sfeer? Onze medewerkers staan in de woonwinkel voor u klaar.

Kast van woonmerk Interstar
Wandkasten van woonmerk Interstar

Breng sfeer aan met Riegel

Riegel is een specialist in het produceren van elementen voor aan uw muur. Denk bijvoorbeeld aan wandkasten, moderne planken voor aan uw muur, televisiemeubels, enzovoorts. Door verschillende elementen van Riegel met elkaar te combineren, kunt u een bepaalde sfeer in uw woon-, slaap- of werkkamer creëren. Doordat er bij veel meubelstukken van Riegel gebruik wordt gemaakt van verstelbare staanders, kunt u de meubels eenvoudig naar een andere, bijvoorbeeld lagere kamer verplaatsen zonder de meubels bij te moeten werken. Riegel stelt u in staat om elegante wandbedekkingen te creëren!

Voordelen Riegel

  • Specialistische producten
  • Modern design
  • Grote collectie
  • Praktisch in gebruik

Geschiedenis van Riegel

U bent misschien benieuwd naar de geschiedenis van Riegel. Het is de merknaam voor de design wandsystemen van het merk INTERSTAR. Wanneer er gesproken wordt over de geschiedenis van het merk Riegel, praten we dus over de geschiedenis van INTERSTAR. INTERSTAR is in 1942 opgericht door Antoon Slotboom, de molenaar besloot voor zichzelf te beginnen als meubelmaker. Na enkele succesvolle jaren met als hoogtepunt de jaren ’60 van de vorige eeuw, werd de naam slotboom vervangen naar wat het nu is, INTERSTAR. De jaren ’90 verliepen voor INTERSTAR opnieuw goed en daarom werd er uitgeweken naar een nieuw kantoor in de plaats Assen. Op dit moment heeft INTERSTAR circa 100 medewerkers verdeeld over 6 meubelfabrieken. Naast de 6 fabrieken beschikt INTERSTAR sinds 2007 over een belevingscentrum, waar het verleden, het heden en de toekomst onder een dak kan worden bewonderd.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek