Logo van woonmerk Seuren

Collectie van Seuren

Is uw huidige interieur toe aan een nieuwe salontafel of eettafel? Of zoekt u om een andere reden naar een van deze producten? Seuren is een vakman op het gebied van deze tafels. Seuren biedt strakke en moderne houten tafels wat op maat gemaakt wordt voor ieder interieur.

Bent u benieuwd of de tafels van Seuren passen in uw interieur? Of heeft u advies nodig bij het kopen van een houten tafel? Onze medewerkers staan voor u klaar om u een gratis interieuradvies te geven. Hierbij zoeken we samen met u naar houten tafels of andere meubels die de sfeer in uw woning op een positieve wijze kunnen beïnvloeden.

Tafel van woonmerk Seuren
Tafel van woonmerk Seuren

Elegante en bijzondere tafels

De houten tafels van Seuren hebben allemaal een eigen elegante en bijzonder karakter. Het maken van houten tafels vergt puur vakmanschap. De innovatieve ontwerpen van Seuren zijn allemaal geïnspireerd door de omgeving. De ontwerpers zien iets moois en vertalen dat in het ontwerp en het materiaal. Niks is onmogelijk. Heeft u liever een tafel direct aan uw wand of een andere maatvoering? Alles is mogelijk, de ontwerpers van Seuren proberen u te verrassen met de meest uiteenlopende modellen houten tafels. Dit gemaakt met 11 verschillende houtsoorten.

Voordelen Seuren

  • Topkwaliteit tafels
  • Van Nederlandse bodem
  • Modern en elegant
  • Innovatieve ontwerpen van tafels
  • Vakmanschap staat voorop

Prijzen

Zoekt u strakke en moderne tafels in de aanbieding? Dan bent u bij Veldkamp Wonen op het juiste adres! Op de winkelvloer kunt u diverse houten tafels vinden. Veldkamp Wonen heeft op dit moment houten tafels van Seuren en andere fabricaten in assortiment. Bent u benieuwd naar de prijzen, neem dan een kijkje in onze showroom.

Tafel "Columbus" van woonmerk Seuren

Over Seuren Tafels

Seuren is in 1996 opgericht door Michel Seuren en is gevestigd in Nieuwegein. De ontwerper, Michel Seuren, ontwerpt vanuit de gedachte dat alles kan en alles mogelijk is. Zijn inspiratie haalt hij van buitenaf, het platteland, industrie en het dorp. De meubels van Seuren worden ontworpen op de specifieke wensen van de klant. De ideeën van Michel Seuren en zijn ontwerpers hebben al verschillende collecties tafels opgeleverd. Wilt u meer weten over het merk of de verschillende collecties ontdekken? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Voor een vrijblijvend advies.