Logo van woonmerk van Rossum

Van Rossum, respect voor ambacht

Bent u op zoek naar een bank, tafel, stoel of een ander soort meubel? Of zoekt u om een andere reden naar één van deze producten? In de collectie van ‘van Rossum’ bij Veldkamp Wonen vindt u verschillende varianten eikenhouten designmeubelen. De producten van ‘van Rossum’ worden gemaakt van eikenhout uit de bossen in Frankrijk. Dit eikenhout is gekapt en verzorgd met liefde en passie! Het hout wat gerooid wordt is minstens honderd jaar oud en is beoordeeld om gekapt te worden.

Bent u benieuwd wat dit merk in uw interieur kan betekenen? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen of vraag naar een gratis interieuradvies bij een van onze medewerkers!

Eettafel van woonmerk van Rossum
Eettafel van woonmerk van Rossum.

Volledig maatwerk

De meubels van het merk van Rossum, zijn volledig op maat gemaakt! De collectie van dit merk bestaat uit verschillende standaardmodellen, vanuit deze modellen is maatwerk mogelijk. Naast het feit dat dit mogelijk is, is elk model verschillend aangezien geen enkele eikenboom hetzelfde is.

Het hout waarmee wordt gewerkt is voorzien van het FSC keurmerk en het hout is volledig afkomstig uit Franse staatsbossen, wat goed beheerd word. De bomen die worden verwerkt, worden in de fabrieken van ‘van Rossum’ benut tot aan de laatste snipper! Benieuwd wat dit merk in uw interieur kan doen? Bezoek dan de showroom van Veldkamp in Wezep!

Voordelen van Rossum

  • Strak en modern
  • Volledig maatwerk
  • MVO verantwoord merk
  • Hoge kwaliteit

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek