Logo van woonmerk Vidato

Vidato

Voor banken en fauteuils bent u bij het Nederlandse merk Vidato aan het juiste adres. Dit merk biedt een uitgebreide collectie aan banken en relaxfauteuils aan in verschillende modellen en kleuren. Topkwaliteit, comfort en een uiterst nauwkeurige detaillering staan hierbij voorop. Kom eens langs in onze woonwinkel, waar u een groot deel van de collectie van Vidato terugvindt. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over de voordelen van de banken en fauteuils van Vidato en kunnen u tevens helpen bij het vinden van een bank of stoel die perfect aansluit bij uw huidige interieur. Naast banken en fauteuils is Vidato een vertrouwd aanbieder van hockers, om u nog meer comfort te kunnen bieden!

Bank van woonmerk Vidato
Bank van woonmerk Vidato

Stoelen, fauteuils en hockers

In de collectie van Vidato vindt u banken, fauteuils en hockers in verschillende modellen en uitvoeringen. Een de ene bank heeft een sterk nostalgische, lichtelijk klassieke uitstraling, terwijl andere banken op een vrolijke, moderne wijze zijn uitgevoerd. De diversiteit aan uitvoeringen zorgt er wel voor, dat u in vrijwel alle gevallen een bank of fauteuil zult vinden die aansluit bij de rest van uw interieur! Naast een lange levensduur van de zitmeubels van Vidato, kenmerkt het merk zich door producten te leveren die u veel comfort opleveren.

Voordelen Vidato

  • Nederlands merk
  • Specialist in zitmeubelen
  • Moderne maar toch klassiek
  • Puur vakmanschap

Collectie van Vidato in de showroom

Banken en hockerd van woonmerk Vidato
Fauteuil van woonmerk Vidato

Over Vidato

Vidato is een Nederlands topfabricaat van stoelen, fauteuils en hockers. Vidato verkoopt haar meubelen alleen in de betere meubelspeciaalzaken in Nederland en België. Wat Vidato zo bijzonder maakt, is dat Vidato alle meubels zelf maakt, Vidato beschikt over een eigen rompenmakerij, een stikafdeling en een assemblage. De medewerkers van Vidato combineren ervaring en vakmanschap met een enorme drang naar perfectie. Dit resulteert in perfect zitcomfort, bij al de zitmeubelen van Vidato kunt u bijvoorbeeld de zitdiepte in stellen. Echt maatwerk dus. Wilt u meer weten over het merk Vidato? Of wilt u de collectie bewonderen? Neem dan een bezoek aan de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep of vraag een gratis interieuradvies aan!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek