Logo van woonmerk Wonderwall studios

Wonderwall Studios

Wanneer u op zoek bent naar een fraaie wanddecoratie is het u aan te bevelen om u eens te laten inspireren door de collectie van Wonderwall Studios. Bij Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van deze collectie, waarmee u een unieke sfeer in uw woon-, slaap- of werkkamer kunt creëren. Dit merk produceert panelen in tal van verschillende uitvoeringen, zodat u altijd een paneel vindt die past bij uw wensen en de rest van uw interieur. Wilt u bijvoorbeeld een drukke muur, of liever een strakke, rustige uitvoering? In de collectie van Wonderwall Studios zult u in vrijwel alle gevallen een passende oplossing vinden.

Wanddecoratie van woonmerk Wonderwall studios
Wonderwall wandbekleding

Grote diversiteit aan panelen voor aan uw wand

De collectie wandpanelen van Wonderwall Studios is sterk uiteenlopend! Zo biedt het merk wandpanelen met een nostalgische, lichtelijk klassieke uitstraling en panelen die een veel speelsere vormgeving hebben. Afhankelijk van uw huidige inrichting kunt u kiezen uit de vele modellen van Wonderwall Studios. De panelen zijn niet alleen voor uw muren te gebruiken, ze kunnen bijvoorbeeld ook dienen als decoratie van een kookeiland of kleine bar.

Voordelen Wonderwall

  • Unieke producten
  • Houten wandpanelen
  • Duurzaam sterk merk
  • Gerecyclede materialen
  • Design en stijlvol
Wanddecoratie van woonmerk wonderwall studios
Wandbord van woonmerk Wonderwall Studios

Over Wonderwall Studios

Wonderwall studios is een nog niet zo oud merk. Wonderwall is opgericht door een persoon met een sterke visie op duurzame materialen. Wonderwall heeft niet alleen de visie om materialen een tweede leven te geven, maar ook een beter leven. De lokale ambachtslieden zijn professionele timmerlieden en handelaren, deze worden betaald met een eerlijk loon voor een eerlijk dag werk. De collecties van Wonderwall bestaan voornamelijk uit hergebruikt hardhout uit de hele wereld. Wilt u de collecties bewonderen? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek