Projectmeubelen

Betrokken en enthousiast over onze meubelen

Wilt u uw bedrijf, instelling of bijvoorbeeld school voorzien van een volledig nieuwe inrichting, of bent u momenteel bezig met het opstarten van een nieuwe vestiging? Bij Veldkamp Wonen bent u aan het juiste adres voor het vinden van de juiste projectmeubelen voor uw organisatie. Of u nu op zoek bent naar moderne, strakke meubelen, of juist een speelser model, in ons uitgebreide assortiment vindt u vrijwel altijd meubelen die aansluiten bij uw wensen! Ons assortiment is niet alleen breed, de meubelen die we aanbieden zijn tevens van een hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd door erkende topmerken in de branche. Zo weet u zeker, dat u jarenlang vooruit kunt met uw nieuwe projectmeubelen!

Advies van experts

Onze medewerkers hebben een jarenlange expertise in het verstrekken van passende interieuradviezen aan particulieren en ondernemers. Niet voor niets wist Veldkamp Wonen in de afgelopen jaren de Forbo Krommenie “gilde lid” te verwerven. Wij delen onze kennis over de mogelijkheden die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn graag met u, zodat u de juiste keuze maakt bij de aanschaf van nieuwe meubelen voor uw organisatie. Tijdens het interieuradvies leggen we u verschillende mogelijkheden voor, die we vervolgens net zo lang aan kunnen passen, totdat het plan naadloos aansluit bij uw wensen.

Diversiteit aan projectmeubelen

Bij Veldkamp Wonen vindt u een grote diversiteit aan projectmeubelen. Denk bijvoorbeeld aan tafels en stoelen voor vergaderruimtes, banken voor bij de receptie of in een hotel, kasten voor uw administratie, enzovoorts. Naast deze noodzakelijke meubelen kunt u het interieur van uw organisatie uitbreiden met stijlelementen, zoals bijvoorbeeld gordijnen, verschillende vormen van verlichting en losse accessoires. Om u hier wegwijs in te maken nodigen we u graag van harte uit om eens vrijblijvend een kop koffie met ons te komen drinken in onze woonwinkel in Kampen! Samen vinden we een fraaie combinatie aan meubels voor uw organisatie.

contact-advies
werkwijze

Gratis interieuradvies in de showroom of op locatie

Bel mij terug

Wij bellen u terug om een afspraak te maken in de showroom of bij u thuis.

    Tevreden afgeronde projecten